Kuliss9 Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 musis dat znova tlacitko ps a pak funguje i ovladac, ale stejne mi to prepinani nijak nepomohlo, nepouzivam to ... pac ta hra mi stejne pokracovala na puvodnim uctu .. Opravdu podle toho mého návodu zůstala hra na svém účtu? Já tedy nevím použival jsem to jen u FIFA a NHL na Ultimate team a tam jak jsem psal se hra vždy 100% přepnula. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 2Johny7: Kolik by jsi chtěl za sek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 dying light za laru a doplatek ? Promiň Radku, že tě furt buzeruje, ale na ty řeči, že už jsi poctivý a tak ti prostě já osobně z vysoka se** :). Takových jako ty, že už jsou a budou poctiví je tolik, kolik nemám ani celkových návštěv na e-shopu. Jako potvrzující příklad je nedávný článek o nenapravitelném zloději z Chrudimského deníku, který mě zarazil, protože se jednalo o mého spolužáka ze ZŠ. Sliboval, že už nikdy nebude krást a lhát, sliboval to už na ZŠ a před nedávnem "vyčóroval" místní trafiku. Jako třešnička na dortu je to, že se jmenuje také Čonka, jen né Radek, ale Dalibor .. asi není třeba dodávat, že je také trošku více "opálený" .. :) Takže kupování slotů zdar a přeji hodně štěstí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Lazyman: jeste to prezkousim, ale trofej mi nenaskocila do mojeho uctu.. ale este to kostnu- mozna sems e nejak uklep clovek nikdy nevi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 2Johny7: Kolik by jsi chtěl za sek ?? Už jsem se dohodl s Lazymanem. Soráč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Lazyman: jeste to prezkousim, ale trofej mi nenaskocila do mojeho uctu.. ale este to kostnu- mozna sems e nejak uklep clovek nikdy nevi :) Právě taky nevím no, chce to pořádně odzkoušet jak a u které hry to funguje a tak. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 (upraveno) Koupím secundar i primar Wolfensteina The Old Blood za rozumnou cenu. Nabidnete, diky Myslim tedy nevazany ucet, ne bud a nebo... proste komplet. Upraveno Květen 14, 2015 uživatelem Mathyass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaimeCrook Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 (upraveno) Prodám primární DriveClub. Jestli máte zájem, napište do PM EDIT: nabídka zrušena, NEPRODÁVÁM Upraveno Květen 15, 2015 uživatelem JaimeCrook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Květen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 (upraveno) Koupím evil within muže byt i sekundární Upraveno Květen 15, 2015 uživatelem lostkojot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duklak10 Odesláno Květen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 (upraveno) Dobrý den všem, mám dotaz. Chtěl bych si s kámošem koupit na půl ze STORU hru na PS4. Co musíme udělat pro to, aby nám hra šla oběma na našich PS4? Vím, bylo to tu rozepsáno hodněkrát, ale nerad bych někde udělal chybu, nebyl by někdo tak ochotný a nenapsal mi blbuvzdorný návod na to jak to rozchodit krok za krokem? A dále ještě jedna otázka, je možné, abychom v jednu dobu hráli tu stejnou hru? A bylo by to s kamarádem, který klidně může znát moje heslo. Děkuji za odpověď a ještě jednou se omlouvám za mojí neznalost. Upraveno Květen 15, 2015 uživatelem duklak10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 koupis na novej ucet danou hru ( pripadne na stejnej co pouzivas jako svuj hlavni - ale hru uz pak nemuzes dal prodat kdyz te omrzi nebo dohrajes..) udaje k uctu das kamosovi najednou hrat muzete i nemuzete ... kdyby byla na stejnym uctu jako jeden z vas ma jako hlavni tak to nepude.. proto je lepsi mit to na samostatnym, cili ten kdo bude mit aktivovano jako primarni - tak bude hru hrat na svim hlavnim a ne na uctu kde je hra koupena - druhej bude hrat na uctu s koupenou hrou (ten druhej se♥♥♥♥♥rni dycky musi hrat z uctu kde je hra koupena) a budete moct hrat i spolu nebo proti sobe online v tyhle variante.. 1) zalozit novej ucet 2) koupit hru 3) jeden ucet aktivuje jako primarni 4) ten kdo ma ucet jako primarni hraje hru na svym uctu ( ne na tom kde je koupenoú 5) druhej si prida ucet se stejnejma loginama 6) druhej hraje na uctu kde je hra koupena (trofeje se mu nenacitaj na jeho hlavni - to je proste nevyhoda kdyz to kupis ve dvou .. ) takze primar by mel mit ten kdo chce trofeje .. pripadne se prostridate.. jeden hraje, dohraje - deaktivuje - druhej aktivuje jako primarni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duklak10 Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 Parádní návod, dekuju moc za objasnění. Už je mi to konečně jasny. Ještě jednou díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 a tim padem jeste doplnim ze i cena za se♥♥♥♥♥rni by mela byt jina nez za primarni ucet. Jelikoz nema trofeje a nehraje na svem uctu. Ale pokud hrajes singl tak se to vyplati pro osamocene hrace co radi stridaji hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 Stále platí - sháním prim. a sek. dohromady (celý účet) Wolfenstein The Old Blood...nabídněte Nabízím Far Cry 4 + Walley Of Yeti (US verze) komplet celej ucet vcetne emailu 800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 zpravidla se pouziva i ve svete nepsany pravidlo primar 2/3 ceny 1/3 ceny se♥♥♥♥♥r, druha vec, se♥♥♥♥♥r nemuze hrat bez netu (prihlaseni do psn) primar muze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba1468624240 Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 (upraveno) Prodám: NFS Rivals Complete Edition (sek. slot) - 230,- PRODÁNO Upraveno Květen 24, 2015 uživatelem Luba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psmag Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 Prodám: NHL 15 (sek. slot) - 230,- NFS Rivals Complete Edition (sek. slot) - 230,- mam zajem o to nhl napis me zpravu kam mam vlozit penize beru to hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 mam zajem o to nhl napis me zpravu kam mam vlozit penize beru to hned obchodovat s radkem neni moc moudre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Pánové, když mám primární účet a aktivuji si ho, ten kdo má sekundární účet, může mi změnit heslo? Nebo to můžu jen já na primárním děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 zmenit heslo muzou oba, pac to muze udelat kdokoli kdo ma login do psn - coz maj oba ... kazdopadne kdo ma mailovku na kerou byl ucet vytvorenej muze heslo resetnout , a pripadne i nechat vrati tna povodni mailovku kdyby ten druhej zmenil i email.. dobry je i znat datum narozeni uctu a tajnou otazku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Tajna otazka je vice mene k nicemu jde hlavne o to datum narozeni to po tobe budou chtit pri resetu hesla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Mam menší problem kdyz mam na psku koupene hry z psn a mam to na učtu ktery nemam jako MASTRA tak mi hry nejdou pustit bez internetu je u nich zámek nejde to nějak vyřešit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Jo da tim ze to budes mit jako Primary :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 aha tak to je celkem blbe protože to primarní to má ten druuhy s kterým to mám koupené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 proto je se♥♥♥♥♥rni levnejsi ... a abys nemoh dat se♥♥♥♥♥r 10 lidem tak to chce bejt online - pac nejednou muze bejt prihlasenej jenom jeden se♥♥♥♥♥r .. je tu jediny reseni - ac ne moc dobry - masli to s kamosem.. das si jako primar toho kdo ma se♥♥♥♥♥r, A PO AKTIVACI ODPOJIS PS4 OD NETU ... pac kdybys to neudelal tak se ti udelaj zamecky po deaktivaci z webu ... .. po aktivaci to deaktivujes z webu ... a ten kdo mel primar si ho zas zpatky aktivuje je to fajne treba kdyz si chcete oba zahrat novou hru a necekat nez jeden dojede hru aby si ji druhej moh dat jako primar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.