kkuubbaas Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 (upraveno) Koupim primar Ratchet and Clank , popripade koupim cely ucet a prodam secundar kdyby nekdo chtel. Upraveno Květen 21, 2016 uživatelem kkuubbaas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 The Walking Dead ve sleve 80% https://store.playstation.com/#!/en-us/games/the-walking-dead-the-complete-first-season/cid=UP2026-CUSA01019_00-TWDS10000000GAME nechce nekdo koupit dohrat a pak mi prodat ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 prodam/vymenim secundar Rainbow Six Siege(US)-380kc primar NFS Rivals(US)-120kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Květen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2016 Zdravím Vím že to tu asi někde bude,ale pročítat 153stránek se mi fakt nechce,navíc vstávám na ranní :-) Kámoš mi dal kódy na svůj účet abych si stáhnul nějaké hry.To že musim hrát na jeho účtu mi ani tak nevadí, ale chci se zeptat jak je to s trofejemi,budou se mi obětovat i na mém účtu nebo ne?Celkem rád je sbírám a asi by mi i vadilo kdybych je sbíral kolegovi který o ně nestojí. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 22, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2016 Ne pokud budeš hrát na jeho účtu. Musel by jsi ho nastavit jako primární a hrát na svém aby si trofeje měl ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Lidi, mám dotaz. Pokud bych koupil s kamarádem Fifu 16, třeba já primar a on sekundár, můžeme proti sobě hrát přes net? Nemusí být dvě rozdílné kopie her? A jestli to chápu dobře, funguje to tak, že si vytvořím nový účet, zaplatím hru a stáhnu, potom někomu přeprodám přihlašovací údaje a on musí pod nimi (jako sekundár) hrát? Takže na konzoli můžu mít (pokud budu kupovat sekundáry) třeba 10 účtů? A vždy budu muset přehodit účet? Díky, sorry za ♥♥♥♥ dotaz, ale jsem tu první den :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Divej kazdej ucet kterej chces mit jako primar musis v nastaveni nastavit jako primary..pak at se prihlasis na jakejkoliv ucet mas hry k dispozici. Ten kdo ma sekondar muze tu hru hrat jen kdyz je prihlasenej na tom uctu. V konzoli muzes mit myslim az 16 uctu pricemz kdyz vsechny budou nastaveny jako primary tak muzes vsechny hrat na nejakym tvym na kterem sbiras trofeje apod. A btw hrat mmuzete proti sobe ale tusim ze nesmite byt v jeden okamzik prihlaseni na jeden ucet. Snad to bylo tak pochopitelny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Díky Perry, asi to chápu. Nevím jak bych to tedy provedl technicky, ale asi to chápu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Hele v ps4 mas nejakej svuj hlavni psn ucet na kterem hrajes a sbiras trofeje ;) rikejme mu ucet 1. Budes chtit koupit fifu kterou si budes chtit rozdelit s kamosem, zalozis na psn ucet 2 a pres ten hru koupis. Oba ucty, tedy ucet 1 a 2 musi byt v nastaveni nastaveny jako primary - tim docilis toho ze fifu z uctu 2 budes moct hrat na uctu 1. Kamaradovi posles prihlasovaci udaje uctu 2, na ktery on se prihlasi ve sve konzoli. Kdyz bude prihlaseny na svem uctu , fifu nebude moc t hrat protoze ta je na sekondarnim uctu, a sice 2. Aby si ji mohl zahrat musi se prihlasit na ucet 2 ;) kdyz koupis dalsi hru, dejme tomu NHL, zalozis ucet 3 na kterem koupis NhL a tim ze ho taky nastavis jako primary muzes na uctu 1 hrat hry z uctu 2 a 3 a sbirat trofeje apod. Kamarad opet bude muset prepinat mezi 2 a 3 v zavislosti jakou hru chce hrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Ideální je nezakládat nový účet, ale sdílet účet 1 (nejlépe se zaplaceným pluskem), který je pro jednoho jeho hlavní, tj. hraje a sbírá trofeje jen na něm. Ten druhý si svoji konzoli nastaví pro účet 1 jako primární a může hrát na svém účtu 2. Zároveň může hrát hry z pluska a online, aniž by musel plusko kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Jinak ještě přidám že i na sec. účtu můžeš dostávat trofeje na svůj účet (funguje u FIFA 16) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Rakovinarohu fakt?jako kdyz mam fifu 16 a mam jen sekondar tak se mi pricitaji trofeje na muj primarni?a to je automaticky nebo je musim nekde prevekslovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Perry, děkuji za vysvětlení jako pro ♥♥♥♥♥a, přesně pro mě :-) A ta poznámka od Kjulera, to znamená že na mojí konzoli by byl pouze jeden účet (můj hlavní) a já bych na něm koupil hru a kamarád by se se tyhle přihlašovací údaje přihlásil, stáhnul tu hru kterou jsem zaplatil a hrál by jí jako primár, už pod svým účtem ze svojí konzole? Jako že bych mu prostě půjčil účet jen ke stažení hry? Ale ten postup od Perryho chápu a nedělá mi problém být sekundár, trofeje mě zatím nějak nezajímají, možná začnou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 (upraveno) Fallout 4 (PS4) primar stale volny Upraveno Květen 26, 2016 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggy1468627247 Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Za tolik seženeš bazarovku na disku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 (upraveno) osobne davam prednost digitalce a ta stale stoji 1899,- :-) https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/fallout-4/cid=EP1003-CUSA02961_00-FALLOUT4FULLGAME Upraveno Květen 26, 2016 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 mam tu pořád sekundár na Fallout 4 + ted nove sekundár na Mortal Kombat XL. 350,- a 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2016 (upraveno) Prodam primar doom ( sleva na 600.- ) Jen proverenym uzivatelum Upraveno Květen 25, 2016 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssassinDejv Odesláno Květen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2016 Ahoj, nemá někdo na prodej Primar The Last Of Us - CZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 (upraveno) prodává někdo slot na Uncharted: The Nathan Drake Collection a FIFA 16? Upraveno Květen 28, 2016 uživatelem Rustli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 Koupim Doom primar za 500Kc.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 Prodam Fallout 4 (primar) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0123789456 Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Sháním primární sloty následujících her: Doom, Call Of Duty Black Ops 3, Uncharted 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Dají se případně primární sloty po dohrání zase prodat dále? Jestli jo měl bych zájem o primární slot DOOMa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 (upraveno) Prodavat a kupovat se daji samozrejme primarni i secundarni sloty, k tomu ucelu slouzi prave tohle forum. Doporucuji vzdy precist uvodni stranku s pravidly... http://console-forum.net/tema/163665-kupovani-slotu-her?p=1373611&viewfull=1#post1373611 Upraveno Květen 31, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.