okajos Odesláno Září 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2019 no právě ..důchodce a vrátný...já tak nebyl odjakživa...na vrátnici jsem zkončil protože mám potrhané vazy v rameni a nezvednu pravou ruku- a nemám v ní sílu-což při opravách nakladních aut,autobusů je docela problém..na druhou stranu jsem za celý život nebyl ani minutu na pracáku...vždycky jsem se snažil abych to zvládl jinak...což se o některých takzvaných jako pracantů nedá říci...jen si sáhněte do svědomí vyžírky a machři v čerpání všemožných dávek...a to jste zatím tak v třetině života......no a jak vidím agresivita nepřízpůsobivých roste mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exie Odesláno Září 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2019 Hledám modík a MTL atík na tovarní hlavy pro strýce , ale nevím co mu vybrat buď vzít něco v setu, nebo zvlášť třeba z fasttechu. Co myslíte a co navrhujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 7, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2019 Já dostal radu vzít iStick Pico 75+ Nautilus 2s, hlavy kupuju v Číně, za 14 dní jsem ho dal své nebožce a koupil si motací Siren 2 a Teslu wye85. Myslím že se setem taky neuděláš chybu, pokud ten stryc začíná vapovat a záleží na tobě a financich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 7, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2019 Díky perrekovi mám tento nový krásný komín na své kotelně OBS Engine MTL osazený na Tesle WYE 85W 2,5mm spirálka NiChrom, 10W 1,09ohmů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exie Odesláno Září 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2019 před 13 hodinami, basildon napsal: Já dostal radu vzít iStick ♥♥♥ 75+ Nautilus 2s, hlavy kupuju v Číně, za 14 dní jsem ho dal své nebožce a koupil si motací Siren 2 a Teslu wye85. Myslím že se setem taky neuděláš chybu, pokud ten stryc začíná vapovat a záleží na tobě a financich. Hele on vlastní nějaký mod s MTL atíkem už nějakých 6 let, ale nehodlá motat. Nějak se ve vaping komunitě nepohybuje. Prostě přešel z běžných cigaret na elektronickou a nic jiného neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 8, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2019 Tak atík na MTL pokud nechce strejda motat doporučuji Nautilus 2s a nebo Vapefly Nicolas No a mód to už záleží co si vybere, já mám teď Teslu wye85w a vydrží celý den a je lehoučká oproti třeba i Stick Pico 75W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teruš Odesláno Září 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2019 Ahoj všem! prosím vás o radu. Mám Aspire NX30 a z ničeho nic mi to začalo hlásit chybu No atomizer. Samozřejmě jsem hledala, jak na to, protože jsem ještě pořád docela začátečník. Jenže jediný, co jsem vyčetla, je, že je asi špatný kontakt. Což to jsem pochopila i sama problém ale nastal, když jsem se snažila odšroubovat spodek atomizéru. Prostě s tim nehnu. Ještě před pár dny mi to šlo povolit, ale teď, když to potřebuju, je to jak přibitý. Nemáte někdo nějakou radu, jak na to, když jsem teď dlouhodobě mimo ČR a nemám ani pitomý kleště? Děkuju za jakoukoliv radu! Mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slivic Odesláno Březen 31, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2020 Ahoj rad bych se zaptal zacal sem motat spiralky ale po dni mi to stale horkne i kdyz spiralu vycistim dam, novou vatu tak to vydrzi den dva a opet horke. Mam draga osazenyho sirenou nastaveno 18 w a 0.9 ohmu prosim o radu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2020 nazdar komíni, dělal jsem pořádek ve vape skřínce a posunu dál následující: Nabízím přebytky ze své sbírky VAPE věcí - 4ks atomizérů a 2ks módů: Vše plně funkční vše vyčištěno hodnota všech komponent přes 5.000 Kč! pouze pro starší 18-ti let! Eleaf Saurobox 220W TC Modrý Téměř nový, skoro nepoužívaný, top stav bez oděrek. na dvě baterie 18650 včetně krabičky cena 500 Wismec Predator 228 mod používaný, s oděrkami, ale plně funkční bez krabičky na dvě baterie 18650 cena 400Kč TESLA UFO RTA RTA DL atomizér obrovské množství páry dual coil (Dvě spirálky) komplet balení záruka do 11/21 cena 400Kč GeekVape Zeus Dualcoil modrý RTA DL atomizér obrovské množství páry dual coil (Dvě spirálky) komplet balení cena 300Kč Holic MTL RDA MTL kapací atomizér potahy jako z klasické cigarety (šlukování) komplet balení Cena 250Kč Berserker 1,5ml MTL MTL kapací atomizér potahy jako z klasické cigarety (šlukování) komplet balení Cena 150Kč za funkčnost všech výše zmíněných ručím při odběru všeho cena 1.500Kč a hromada dárků (spirály, vaty, aromata, na přání i liquidy,...) v případě dotazů jsem k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crapper Odesláno Listopad 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2020 Koukám že i tady se najde dost vaperů, tak si dovolím sem hodit odkaz kdyby chtěl někdo prodat nebo koupit, vzhledem k tomu že FB prodej blokuje https://www.vapebazar.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martybiggies Odesláno Červen 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2022 Zdravím Chtěl bych Vám představit svůj e-shop Royalvape.cz - sám vapuju, moje máti díky vapování ušetřila fakt docela balík od té doby co přešla z klasických cigaret, tak mě napadlo že to začnu prodávat a pomáhat dalším lidem ušetřit a přestat kouřit. Na některé produkty, které mi projdou pod rukou tak že je i vyzkouším dělám i recenze na blogu. A kromě toho jsem nedávno zkusil vytvořit kalkulačku na míchání e-liquidů. Tak budu rád když se ve volném čase kouknete a případně mi dáte další feedback co bych mohl ještě vylepšit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.