Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Halo: The Master Chief Collection


spenat

Recommended Posts

  • Junior Moderators

Halo se po téměř 12ti letech vrací na PC a to včetně Halo: Reach! 🙂 Termín vydání prozatím uveřejněn není, nicméně kampaně do hry budou přibývat postupně - hra bude tedy nejprve vydána pouze s Halo: Reach s postupným doplňováním ostatních her.

Vyjde na: Steam | Windows Store

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je třeba konkrétně pro mě smutná zpráva.....jsem velký Halo fanoušek a tím i majitel všech xboxů co kdy vyšly a tímto rozhodnutím pro mě začíná postrádat smysl vlastnit xbox. Nová Forza na pc, gearsy taky a teď kompletní Halo....smutný den pro xboxáře. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vnimas Xbox spatne. MS uz davno XBOX nebere jako HW ale prechazi na formu platformy, kterou pouzivas na jakem chces HW. Takze i kdyz budes hrat na PC, telefonu, Switchy, tak budes furt napojenej na platformu XBOX a z toho bude mit MS $$$. A do par let tak bude pravdepodobne veskery obsah. Jen MS je tak 5 let napred pred konkurenci.

Pro me osobne to je vyhoda. Mam dobre PC, XBOX X a az bude Xcloud tak pravdepodobne poridim i Switch. Budu si hrat svoje hry kde chci, na jedne platforme, za jednu cenu a progress se mi bude prenaset nehlede na to na cem hraju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

@gho5t: V tomhle s tebou vůbec nesouhlasím. Sám jsem majitelem Xboxu a považuji se za opravdu skalního fandu Halo (to byl také hlavní důvod, proč jsem se kdysi na Xbox dráhu vůbec dal), ale tohle mi přijde naopak jako skvělá věc.

A dává to i smysl, jak už psal @Guntroman, Microsoft už dávno není jen o hraní na Xboxu, ale celém jeho ekosystému. Rozhodně mi to ani nepřijde jako "hřebíček do rakve Xboxu", protože třeba split-screen (alespoň podle prvotních informací) na PC nebude - nejen z tohoto důvodu se Xboxu budu stále držet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tomu rozumím, mám prostě vzít všechny Xboxy co mám, přibalit k tomu všechny hry co mám a tu plnou dodávku schodit ze skály. Vytáhnout z kapsy mobil s ovladačem a jet xcloud bomby. Mimochodem Windows phony jsem měl taky dva než ten OS Microsoft sám zařízl. 

Ale abych se držel tématu. Vyzkouším na PC abych zjistil že to bude jako s Halo 2 které vyšlo na podporu Windows Vista (vzpomene si na ten systém dnes ještě někdo), najdu hru kde zjistím že jako jeden z mála chodím a střílím normálně protože zbytek lidí má běžne místo skoku double jumpy a damage pistole jako raketometu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@gho5t Opet to beres ze spatne strany. MS s konzolema nekonci a pokud budes chtit svoji krabicku, tak ji budes moci stale mit a hry ti budou fungovat i na dalsim Xboxu. Ale davaji vetsi moznost vsem jak hrat. Proto i ja osobne mam PC a Xbox. Obcas proste mas naladu se jen tam vyplesknout pred tv do gauce a chillovat a nesedet u PC.

Dalsi vec co je, ze MS testoval mesic zpet moznost hrat hry z Xboxu na PC. Zatim tedy jen digitalne ale umi jiz kompletne naemulovat XBOX v PC a pouzit instalacni soubory XBOXu a rozjet je na PC. Testivali to na State of Decay 1. Takze teoreticky i kdyz pak uz HW za x 10 let nebude, nebo se ti tvuj oldschool rozbije tak nastartujes PC, pichnes disk do mechaniky a on si udela sam emulator a hru si budes moci zahrat. Za predpokladu, ze se nejedena o MP titul a potrebujes k tomu servery vyrobce hry.

MS dava jen moznost hrat jak chces, na cem chces. Nikdo ti nenuti hrat na mobilu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators
před 1 hodinou, gho5t napsal:

...najdu hru kde zjistím že jako jeden z mála chodím a střílím normálně protože zbytek lidí má běžne místo skoku double jumpy a damage pistole jako raketometu. 

Tomuhle vůbec nerozumím - tím chceš říct konkrétně co?

Zároveň prosím, držme se tématu, abychom to tu nemuseli zavřít... Pokud má @gho5t problém s hrami na PC z Xboxu, pak doporučuji založit jiné téma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu