Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

Halo se po téměř 12ti letech vrací na PC a to včetně Halo: Reach! 🙂 Termín vydání prozatím uveřejněn není, nicméně kampaně do hry budou přibývat postupně - hra bude tedy nejprve vydána pouze s Halo: Reach s postupným doplňováním ostatních her.

Vyjde na: Steam | Windows Store

Odesláno

Vnimas Xbox spatne. MS uz davno XBOX nebere jako HW ale prechazi na formu platformy, kterou pouzivas na jakem chces HW. Takze i kdyz budes hrat na PC, telefonu, Switchy, tak budes furt napojenej na platformu XBOX a z toho bude mit MS $$$. A do par let tak bude pravdepodobne veskery obsah. Jen MS je tak 5 let napred pred konkurenci.

Pro me osobne to je vyhoda. Mam dobre PC, XBOX X a az bude Xcloud tak pravdepodobne poridim i Switch. Budu si hrat svoje hry kde chci, na jedne platforme, za jednu cenu a progress se mi bude prenaset nehlede na to na cem hraju.

• Junior Moderators
Odesláno

@gho5t: V tomhle s tebou vůbec nesouhlasím. Sám jsem majitelem Xboxu a považuji se za opravdu skalního fandu Halo (to byl také hlavní důvod, proč jsem se kdysi na Xbox dráhu vůbec dal), ale tohle mi přijde naopak jako skvělá věc.

A dává to i smysl, jak už psal @Guntroman, Microsoft už dávno není jen o hraní na Xboxu, ale celém jeho ekosystému. Rozhodně mi to ani nepřijde jako "hřebíček do rakve Xboxu", protože třeba split-screen (alespoň podle prvotních informací) na PC nebude - nejen z tohoto důvodu se Xboxu budu stále držet.

Odesláno

Já tomu rozumím, mám prostě vzít všechny Xboxy co mám, přibalit k tomu všechny hry co mám a tu plnou dodávku schodit ze skály. Vytáhnout z kapsy mobil s ovladačem a jet xcloud bomby. Mimochodem Windows phony jsem měl taky dva než ten OS Microsoft sám zařízl. 

Ale abych se držel tématu. Vyzkouším na PC abych zjistil že to bude jako s Halo 2 které vyšlo na podporu Windows Vista (vzpomene si na ten systém dnes ještě někdo), najdu hru kde zjistím že jako jeden z mála chodím a střílím normálně protože zbytek lidí má běžne místo skoku double jumpy a damage pistole jako raketometu. 

Odesláno

@gho5t Opet to beres ze spatne strany. MS s konzolema nekonci a pokud budes chtit svoji krabicku, tak ji budes moci stale mit a hry ti budou fungovat i na dalsim Xboxu. Ale davaji vetsi moznost vsem jak hrat. Proto i ja osobne mam PC a Xbox. Obcas proste mas naladu se jen tam vyplesknout pred tv do gauce a chillovat a nesedet u PC.

Dalsi vec co je, ze MS testoval mesic zpet moznost hrat hry z Xboxu na PC. Zatim tedy jen digitalne ale umi jiz kompletne naemulovat XBOX v PC a pouzit instalacni soubory XBOXu a rozjet je na PC. Testivali to na State of Decay 1. Takze teoreticky i kdyz pak uz HW za x 10 let nebude, nebo se ti tvuj oldschool rozbije tak nastartujes PC, pichnes disk do mechaniky a on si udela sam emulator a hru si budes moci zahrat. Za predpokladu, ze se nejedena o MP titul a potrebujes k tomu servery vyrobce hry.

MS dava jen moznost hrat jak chces, na cem chces. Nikdo ti nenuti hrat na mobilu.

• Junior Moderators
Odesláno
před 1 hodinou, gho5t napsal:

...najdu hru kde zjistím že jako jeden z mála chodím a střílím normálně protože zbytek lidí má běžne místo skoku double jumpy a damage pistole jako raketometu. 

Tomuhle vůbec nerozumím - tím chceš říct konkrétně co?

Zároveň prosím, držme se tématu, abychom to tu nemuseli zavřít... Pokud má @gho5t problém s hrami na PC z Xboxu, pak doporučuji založit jiné téma.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu