Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem na blešáku ve Svitavách xbox první generace, prodejce mi k němu nebyl schopen říci žádné informace. Po přinesení domů jsem zjistil, že xbox je funkční ovšem nelze užívat, hned vysvětlím.

V xboxu je nainstalován nějaký cfw který startuje automaticky při startu konzole. Z tohoto jde odejít do původního dashboardu, ovšem na xboxu jsou poškozena tlačítka pro vypnutí konzole a vysunutí mechaniky. Takže konzole jde zapnout pouze tak, že se zapojí do elektriky, kdy poté se hned sama zapne a vypnutí probíhá opět pouze vypojením trafa z el. zásuvky. Při mačkání tlačítka pro vypnutí konzole nebo vysunutí mechaniky dochází pouze k restartu konzole a automatickém spuštění cfw. 

No a teď ten největší problém....konzoli mám připojenou ke staré crt televizi a normálně ukazuje obraz, ale pouze do chvíle než do ní vsunu dvd s hrou, poté se obraz vypne a hra běží, protože slyším zvuk. Zkoušel jsem různé nastavení obrazu v xboxu, ale vždy stejný výsledek. 

Někdo kdo toto umí opravit?

Odesláno

Tak dneska jsem se tomu asi deset minut věnoval a zjistil že na Xboxu je nahrán xbmc o kterém jsem ani nevěděl že byl takovým předchůdcem KODI. Hry z dvd nejdou plně spustit ani z něho. Prostě obraz odmítá naskočit. No a všechna tlačítka na Xboxu at už při zmáčknutí nebo podržení pouze provedou reset.no a jednou z deseti pokusu se dokáže otevřít mechanika, když mackam tlačítko pro otevření. Hold zítra budu muset googlit. Ale zatím vám oběma děkuju za tipy.

Odesláno

Ahoj,

mám Xbox originál doma - dále jen XKO, ale už je dlooooouho ve skříni. Nevím jak u tebe, ale u mě to funguje tak, že když stisknu velkej nebo malej čudl krátce, naběhne Xko originál - žádnej Dash, čeká na CD.  A když podržím malej dlouze, naběhne mi CHIPnutej - mám to i v logu při bootování - EvoX. Pak mi najede do XBMC, kde můžu spouštět hry z harddisku, pouštět multimedia atd.

Ten tvůj má ty tlačítka buď vychozený nebo je to tak udělaný kvůli CHIPu, ale v XBMC by měla být funkce, kterou to vypneš - tuším dole vpravo.

A to co popisuješ s hrama, vypadá jako na PAL/NTSC problém, tedy spouštíš NTSC hru a tvoje TV to nedokáže zobrazit - zřejmě. Zkus to pustit do jiné TV...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu