liborpoulik Odesláno Duben 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2019 Zdravím, před půl rokem jsem měl nier automata na ps4, hru jsem ale prodal a teď ji po půl roce koupil znovu, na hřbetu obalu je teď napsáno CUSA 04480, jaké číslo měla přechozí hra netuším, ale hra vůbec nerozpozná uloženou hru, kterou jsem měl na harddisku, v menu můžu vybrat jen new game, jsou zřejmě odlišné verze, vyzná se v tom někdo, kolik verzí hry je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 20, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2019 Jsou/byly to obě obyč. verze nebo GOTY?Našel jsem akorát toto ale jestli to nějak pomůže netuším https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/168677-nier-automata/data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Duben 20, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2019 Obyčejné verze, pouze ta první měla asi neoriginální obal, což z obrázku nebylo poznat, prodejce napsal, že neví jestli je obal originální, že to koupil přes bazar. No, jestli je tolik verzí Nier automata, tak potěš pánbůh, to každá verze není kompatibilní s jinou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 20, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2019 Málokdy se stane, že jedna verze je kompatibilní s nějakou jinou verzí save. Ten samý problém je i v možná 90% případů kdy někdo má digitální verzi a koupí disk a save to bohužel nevezme :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2019 Ahoj, zkus sa podívat, jestli máš savy na cloudu přes plusko. Pokud jo, vymaž savy z pska a zkus je znova stáhnout z pluska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Duben 20, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2019 Savy přes cloud nemám, ps+ jsem nikdy neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 20, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2019 Tvoje aktualní je Eu/Aus region, nejspis si mel US verzi a bohuzel kompatibilita savu nefunguje skrze regiony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.