Hafan Odesláno Květen 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2019 U onlajnu mi hodně klesá framerate což z toho dělá v podstatě nehratelnou záležitost... jsem jedinej kdo si to myslí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Květen 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2019 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hafan Odesláno Květen 17, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 No říkejte si co chcete, ale když on-line hra padá na 20 fps, tak je nehratelná (třeba když se na blízko snažíš trefit protihráče, kteréj, utíká, tak je krásně vidět jak se to trhá... každej kdo má doma aspoň průměrnej PC a je nebo byl zvykléjhrát třeba na 60 fps, by to v životě na 20 fps nehrál.. ( 30 fps bez propadu je málo, ale je to nejnižší přijatelná hranice).... když jsem hrával CSko na 100fps a pak mi to padalo na 60, tak sem to taky už nehrál, protože to byl strašnej nezvyk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 Jednoduchá rada - nelíbí - nehraj nebo prodaj konzoli a kup si pc noba, okajos a eRik reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hafan Odesláno Květen 17, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 No mě jenom nejde do hlavy, že se vůbec najde někdo, komu to nevadí ... jistěže hrát nebudu a ten shit prodám (děkuji za radu hňupe).. na 20 fps to možná vytáhne i můj 10 let Starej PC ...ps pro chytráky: nikdy sem konzoli neměl, takže jsem nevěděl do čeho jdu... nenapadlo mě že se ty hry můžou sekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Květen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 Gta online opravdu trpi dropem FPS jak na xbox one tak i na ps4 (odzkouseno) ale bohuzel s tim nic neudelas. Jestli si chces zahrat neco od rockstaru kde nepada fps v onlinu tak si zahrej Red Dead Redemption 2. Gta vyslo puvodne na ps3/x360 a pri portu na ps4/xone se nejspis nejak zapomnelo upravit online takze tak. Jestli ti jde jen o GTA Online tak prodej konzoli doskladej si nejakou sestavu (pomalu kazda low-cost sestava uz rozjede gta stabilne) a hrej na PC kde mas plno modu a plno uprav. A nenadavej medvidkovi do hnupu je to od tebe ošklive Hafan reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hafan Odesláno Květen 17, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 majoo200 : Velice děkuji za seriózní odpověď ... za toho hňupa medvidkovi se omlouvám, ale jeho hloupá odpověď mě vytočila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 V pohodě, hloupá odpověď na hloupou otázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hafan Odesláno Květen 17, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 před 4 minutami, Mandaz napsal: V pohodě, hloupá odpověď na hloupou otázku Můžu vědět v čem přesně byla moje otázka hloupá ? Hlupák si jedině ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 Pro hlupáka každý hloupý Ale vážněji, otázka - klesá framerate - jsem jedinej kdo si to myslí? A na odpověď od @gho5t napíšeš elaborát o melejonech fps na 20 let staré hře, co se dá v pohodě hrát i na mobilech. Proto má rada. Koupil sis prvně konzoli? Ok. Zjistils že nedosahuje melejonu fps? Ok. Vadí ti to? Ok. Prodej konzoli a kup si aspoň trochu průměrný pc a místo hraní počítej fpska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hafan Odesláno Květen 17, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 Chtěl jsem názor ohledně frameratu, ne co si mám pořídit ty chorá hlavo. To tvůj slepičí mozek ale nemůže zpracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 Až vyrosteš a přestaneš editovat jak malý harant, pochopíš, že názor ohledně frameratu ti tu každý napsal stejný. Takže se s tím buď smiř anebo se vrať na pc a místo hraní her sleduj počítadlo fps. Zaleží ale na tom, jestli ti maminka dovolí konzoli prodat okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hafan Odesláno Květen 17, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 No kdyby aspoň to co napíšeš dávalo smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.