Milouš Odesláno Červen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2019 Ahoj. Chtěl bych se zeptat zda bude problém protože jsem si objednal Vapo na dobírku na poštu. Zajímalo by mě jestli bude problém nebo ne? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2019 Ahoj, pokud zaplatíš dobírkovou částku, máš občanku a si starší 18 let, problém nebude. Eshopy s elcígama požadují při převzetí zásilky ověření věku. Pokud si mladší 18let, pošťačka ti balík nevydá, naplácá ti na prdel vařachů a ještě po tobě eshop bude vymáhat náklady za nepřevzanou zásilku. perrek, majoo200, Martinoslav a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2019 Zdravim, objednal jsem si silikonovou reall doll na postu, na dobirku, zajimalo by me, jestli mi ji priveze postak nebo postacks, protoze kdyby ji privezl postak, mohl by nastat problem. Nejspis by mi ji opichal driv nez se do ni pustim ja. Takze by me zajimalo, jestli muze nastat problem nebo ne? Mandaz a perrek reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Červenec 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2019 Na to pozor, mlady muzi! Problem muze nastat i v pripade, ze Vam bude hracku dorucovat postacka. Mandaz a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 1, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2019 Tak jsem to pochopil stema nuzkama konecne...:) Jinak jistejsi bude rict rodicum at to vyzvednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2019 Míraju, že ti jura stojí na vedení? Jinak kolega to řekne rodičům a vymění si veřejný výprask po řiti vařachů za pěkný domácí Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.