lewel101 Odesláno Srpen 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2019 rage 2 mi nejde spustit. hru jsem před časem stahl, naistaloval dal crack a hotfix, update a hra šla spustit, těď jsem preinstaloval windows, hru jsem znova naistaloval, udělal vše jako prvně a hra se nech ce spustit. co stím pozaďte mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Srpen 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2019 Tady se warez bohužel neřeší , stejnou odpověď jsi dostal i od špenáta před pár dny, ne ?Když jsi chtěl poradit se stáhnutým doomem na switch, musíš si to přerovnat a jít si pro radu někam jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2019 Totok je jeden z důvodů, proč hry jedu jen originál, nemusím řešit podobné věci. Btw to, že nejde spustit rejž2, jedno ze zklamání desetiletí, je spíš plus. Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts