niasis Odesláno Září 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2019 Potřebuji k EA Access na PS4 i PS plus členství? Nebo jen samotné EA Access? A jak je počítán přístup těch 10 hodin? Čistě hraní nebo den zaplacení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2019 K Access PS+ nepotřebuješ pokud nebudeš hrát online. 10h je herní čas, tedy doba kdy hru spustíš a budeš hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Září 29, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2019 A hru samotnou musíš stáhnout? Nebo se připojíš na "server" a hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2019 Aplikace EA Access hub tě klasicky přesměruje do Store kde jí stáhneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Září 29, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2019 A přístup těch 10 hodin je plnohodnotná hra? Nebo něco jako demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2019 Je to plnohodnotná hra žádné demo jen je omezená na těch 10h dokud si jí třeba nezakoupíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Září 29, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2019 Tak musím říct, že to není vůbec špatná věc ten EA Access. Ale co když si to zaplatím na rok? To budu mít taky jen těch 10 hodin hraní na jednu hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2019 Ne. Máš dvě podsekce - Vault a Trial. Hry co jsou ve Vault můžeš hrát neomezeně hry co jsou v Trial tak máš oněch 10h na vyzkoušení. Pak se časem objevují ve Vault Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnderCZ Odesláno Březen 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2020 Nechtěně se mi podařilo koupit členství EA Access dvakrát za sebou. Měl jsem ho tedy zaplacené až do března roku 2022. Platil jsem kartou. Vyplnil jsem formulář pro zrušení druhé objednávky a vrácení peněz. Odepsali mi, že ok, že peníze tedy vracejí. V pondělí přišel mail o tom, že vracejí. Peníze ještě na účtu nemám. Nevíte, jak dlouho trvá samotné vrácení peněz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2020 Během příštího týdne by ti to mělo dojít. Teď po všech těch čachrech s bankama to není tak lehké jako kdysi když se jedná o vrácení na kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnderCZ Odesláno Březen 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2020 Jasné chápu, říkal jsem si, že to asi nějakou dobu potrvá, šlo mi jen o tu představu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 6, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2020 Hlavně ze zákona na to mají 14 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.