jirik Odesláno Říjen 7, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2020 Ahoj, není problem, ale bohuzel cena je momentálně 995Kč za roční Gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Říjen 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2020 Ahoj, mám zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Říjen 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2020 Ahoj, je stále k dispozici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 30, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2020 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SimisV Odesláno Listopad 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2020 Dobrý den Jirko, mohu se také přidat k žádosti, zdali máte k dispozici ještě 3x roční Gold? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 12, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2020 Zdravim, ano je k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Listopad 13, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2020 Ahoj, měl bych zájem o 2x roční GOLD, je k dispozici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermik Odesláno Listopad 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 Ahoj byl by ještě roční gold ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 20, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2020 Ahoj, ano, je k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zjahodak Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 Ahoj měl bych zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 Jaka je ted cena 12m goldu, a nebude nejaka sleva prosim na black friday ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 25, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 Momentální cena je 949Kc, viz PM tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Prosinec 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2020 Ahoj, měl bych zájem o 12m goldu. Je prosím ještě k dispozici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafol Odesláno Prosinec 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2020 Ahoj mel bych zajem o 3x12m Gold je to jeste mozne????? děkuji za info Martin F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 28, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2020 Ano, Gold je jeste k prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Leden 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2021 Má někdo tušení, jak bude Gold a jeho převod na ultimate fungovat poté, co teď MS zdražil? A jakou mají ty Gold kupóny expiraci? Jde mi o to, že Ultimate mám ještě rok a půl. Takže pokud si teď koupím 3 kupóny "do zásoby" s tím, že je zaktivuju až den poté, co mi stávající ultimate vyprší, budou stále platné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 23, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2021 tak MS se omluvil, nic zdrazovat nebude. https://www.google.com/amp/s/www.theverge.com/platform/amp/2021/1/23/22245630/microsoft-xbox-live-gold-price-increase-reversed-f2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 23, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2021 Aby Microsoft svůj přešlap odčinil, v následujících měsících zruší Xbox Live Gold pro free-to-play hry jako Fortnite, Call of Duty: Warzone, Apex Legends, World of Tanks a nespočet dalších! http://xboxweb.cz/clenstvi-xbox-live-gold-zdrazuje/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 25, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2021 Tak takovych "zdražení" by MS mohl udelat víc (narazim na to, ze F2P hry uz nepotrebují Gold). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.beznadejny Odesláno Leden 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2021 Ahoj, taky by mě zajímalo, jestli někdo nevíte, jaká je expirace kupónů na gold. Při zadávání kupónů jsem místo tří let chybně zadal jen dva kupóny a následně ultimate, takže mi teď jeden kupón zbývá. Mám dilema, zda ho mít dva roky v šuplíku nebo ho prodat, nebo ho nahrát a získat jen 4 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 29, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2021 Ty, ktere jsou v nejake specialni akci maji omezenou expiraci (tusím na 9mesicu), ty ostatni by ji mít nemely, ale stejne je nejlepsi kod pouzit ted a neztrachovat se, zda propadne ci nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 9, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2021 Otázka je, co bude za 2roky, zda tahle moznost (prevod Goldu na Ultimate v pomeru skoro 1:1) bude ještě dostupna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaseyCZ Odesláno Duben 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2021 Zakoupeno a vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 3, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2021 Kdyby někdo potřeboval, mám ted roční Gold za 805Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenk54 Odesláno Červenec 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2021 Zdarec, pokud je to ještě aktuální, měl bych zájem Napíšu ti SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.