Tango23 Odesláno Září 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2021 Ahoj máš ještě Gold na 12 měsíců ? Když tak mi napiš SZ a domluvíme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kremilek10 Odesláno Listopad 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2021 Bude mi za chvili koncit ULTIMATE (presel jsem z GOLDu za 25 Kc) Nevite nekdo, jestli kdyz koupim znova GOLD (jak mi vyprsi ULTIMATE), pujde to stejnym zpusobem ZNOVA ? Pokud ne za 25 Kc, tak jestli koupim mesicni ULTIMATE a vyreseno zase na rok ... Pripadne co se stane kdyz koupim GOLD a uplatnim kod jeste pred vyprsenim ULTIMATE. Navysi se ULTIMATE ? nebo ULTIMATE dobehne a automaticky naskoci gold ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 1, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2021 gold se prekovertuje na ultimate v ne uplne dobrem pomeru. nech to dobehnout, pak gold a pak ultimate mesicni za ty 300 nebo kolik a mas zase rok ultimatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 3, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2021 Presne, nech to dobehnout a pak znova - 3 roky Goldu a upgrade na Ultimate za 339Kc tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaDarth Odesláno Listopad 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2021 Ahoj měl bych zájem o Gold na 3 roky. Jestli je to ještě možné, tak bych měl určitě zájem o možný ultimate. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 12, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2021 Ano, je to jeste mozne .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kromano Odesláno Listopad 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2021 Zdravím, měl bych zájem o gold na 1-2 roky (bude mi končit ultimate - jak jsem koukal, je stále možný "upgrade" na ultimate?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 24, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2021 Ahoj, ano. stale je možný upgrade na Ultimate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Listopad 30, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2021 Zdravim, cena je stale stejna tech 800,- +-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 1, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2021 Ahoj, momentálně cena 849Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PoulicekJ Odesláno Prosinec 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2021 @jirik: Ahoj měl bych zájem o 3 roky, je stále možnost a za kolik? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P3JCHA Odesláno Prosinec 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2021 Ahoj, měl bych případně taky zájem o Live na 3 roky, pokud to lze nahrát a pak koupit GP na měsíc a je z toho GPU na 3 roky. Díky za info, kdyby to nefungovalo už, vzal bych aspoň na rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 31, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2021 Ahoj, ano je sto stale mozne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChuligaN_cz Odesláno Únor 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2022 Čau je možnost ještě zakoupit Gold na 3 roky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 15, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2022 Ahoj, ano, je moznost koupit na 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChuligaN_cz Odesláno Únor 15, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2022 před 3 hodinami, jirik napsal: Ahoj, ano, je moznost koupit na 3 roky Mám zájem jaká je cena na tři roky?Jaký je postup abych mohl objednat? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzcjo11 Odesláno Únor 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2022 Ahoj, koupím od tebe gold. Už jsem jednou kupoval a převáděl na ultimate. Půjde to znovu? Za kolik na 3 roky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Květen 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2022 Ahoj jen taková otázka. Půjde podle tvého postupu aktivovat na 3 roky Gamepass Ultimate který půjde i na PC ?? Jedná se mi hlavně o to aby to šlo i na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Květen 11, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2022 Ahoj, ano pujde Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Květen 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2022 Stále na prodej GOLD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 2, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2022 Ano, stale na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 Cau, vzal bych si tri roky...napises mi do pm? Jeste sem to nekupoval od tebe..vlastne od nikoho. Novy xko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nagano80 Odesláno Prosinec 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2022 Cau, vzal bych si tri roky...napises mi do pm? Jeste sem to nekupoval od tebe..vlastne od nikoho. Novy xko..[emoji3]Mohu jedině doporučit [emoji106]Odesláno z mého SM-G990B pomocí Tapatalk maTTew reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 28, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2022 děkuji , služebníček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nagano80 Odesláno Prosinec 31, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2022 Jirko nikdy nezklameš [emoji106] jirik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.