Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mafia 1 a 2 / The Sims 2 a 3


MiaMcGill

Otázka

Ahoj, předem se omlouvám za stupidní otázky které bych si byla schopná dohledat a dohledala jsem ale zase nejsem schopná porovnat různé systémové požadavky a konkrétní požadavky dohledat v notebooku. Jde mi o to, že na svém starším notebooku rozchodím celkem obstojně Mafii 1 a The Sims 3+datadisky. Mmj. GTA San Andreas, GTA 3 apod... Každopádně můj dotaz zní, zda má cenu stahovat Mafii 2 a The Sims 2, zda by to noťas ještě rozchodil. Musím uznat, že ve větším náporu událostí se Mafie trochu sekala a grafika byla v podstatě asi ta nejzákladnější. Když to tak blbě řeknu. Děkuji těm moudřejším za názory. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Junior Moderators

Chtělo by to popsat trošku typ notebooku (je to uvedeno někde na těle notebooku).Takhle budu věštit z koule a řeknu, že mafie 2 je mnohem náročnější než jednička a nepojede to. The sims 2 když jela 3ka? nebo jela jen jednička a otázka je na 2ku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, děkuji ti mockrát za odpověď, jsi zlatý. Ano, otázka je, zda pojede Sims 2 když jede Sims 3 -  z logiky věci by asi měla být 3 pro noťas náročnější, že? Každopádně na nálepce noťasu je Acer Aspire 5315. Visty. Procesor Intel Celeron, 1,86GHz, RAM 2,00GB, 32bit OS. SP 2. Na Mafii 2 si asi budu muset počkat na lepší noťas, viď? [emoji1]

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, tak aspire 5315 je cca 10 let starý model jestli se nepletu a má sdílenou grafickou kartu, takže nějaké výrazné grafické orgie nečekej. Osobně si myslím, že mafyju2 nedá, nebo dá jako promítačka diapozitivů. No a když jela sims3 dvojka by jet měla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Sorry ale tady se hazard neřeší !

před 2 hodinami, carlfielder napsal:

V dnešní době je velmi snadné vydělat peníze v online kasinu. Také jsem hrál v různých typech her a nedávno jsem našel tento web https://mostbet-online.cz/aplikace/ kde jsem četl o on-line kasin. Myslím, že to bude prospěšné pro mnoho lidí, kteří se také zajímají o tuto oblast. Zkuste to použít, pokud chcete vyzkoušet něco nového.

Sorry ale tady se hazard neřeší !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu