Mifan Odesláno Říjen 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2020 Jak mám nastavit co nejlepší grafiku u xbox 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 24, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2020 Máš na mysli třeba rozlišení textur atp. jako na PC? Tohle neuděláš, je to konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mifan Odesláno Říjen 24, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2020 Nn já myslím rozlišení jako pixeli atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 24, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2020 u konzole se nic nenastavuje:) to musíš koupit PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mifan Odesláno Říjen 24, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2020 Co je pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Říjen 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2020 počítač okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mifan
Jak mám nastavit co nejlepší grafiku u xbox 360
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.