Pepsi599 Odesláno Listopad 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 Dobrý deň. Neviete ako pripojiť ps3 slim na smart tv samsung. Skúšal som resetovat konzolu ale stále mi vypisuje žiadny signál, problém s pripojením. Vyskúšal som všetky porty na hdmi a stále nič. Viete mi poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Listopad 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 Ahoj, zkoušel jsi i jiný hdmi tukabel? Já kupoval kdysi ps4pro (nový) a zaboha jsem nemohl přes kabel spojit ovladač s pskem. Už jsem ho chtěl vracat, když mne napadlo zkusit jiný kabel. A s ním to šlo hned napoprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepsi599 Odesláno Listopad 15, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 Včera som kúpil ďalší kábel hdmi a stále nič, odpojil som všetko co bolo na hdmi a ostala mi iba ps3 zapojená v TV. Neviem ako to mam ďalej riešiť. Niekde som čítal ze smart tv samsung majú s tým problém ale už som to vyskúšal aj iné tv a stále vypisuje žiadny signál-skontrolujte pripojenia káblov a nastavenia vášho zdrojového zariadenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Listopad 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 už jsem to psal na foru do diskuze na Tvůj dotaz...mi to samé začla dělat ps4-taky stejná hláška-žádný signál- ...dělal jsem podle rad vše možné a nemožné-všechny možnosti/7/ v nouzovém režimu.......dál jsem si na to netroufl a dal to do normálního servisu kde jsem byl vždy spokojen..samozřejmě po domluvě jestli to udělají a ještě týž den volali že je vadný interní disk...takže výměna a nahrání hlavního programu....a vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepsi599 Odesláno Listopad 15, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 Už som vyskúšal skoro všetko, predávajúci mi povedal ze hra je plne funkčná a poslal mi aj foto. Tak teraz už neviem čo mám robiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Listopad 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 Zkoušel si ten nouzový režim? Při zapinaní konzole podrzet power tlacitko dokud 2x nepipne dostaneš se do černé obrazovky kde zmenis rozlišení konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepsi599 Odesláno Listopad 15, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 Všetko som už vyskúšal nenaskoci mi ani ta čierna obrazovka a stále vypisuje to co na fotke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Listopad 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 Pokud máš možnost ať ti prodávající osobně ukáže že konzole funguje u něho doma jak tvrdí nebo ještě zkusit jinou tv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepsi599 Odesláno Listopad 15, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 Predávajúci mi poslal video ktoré nahral pred predajom že konzola funguje, tak musím hladat ďalej možno nejaký servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Listopad 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 otázkou je jestli se ta oprava vyplatí.....mne konkrétně ta výměna interního disku stála 900 Kč disk/je to nějaký hybrid mezi normálním a ssd diskem/velikost 500/ a 300 Kč práce....samozřejmě někdo podotkne že by si to udělal sám...ale já skutečně nejsem ajťák tak jsem volil opravnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepsi599 Odesláno Listopad 16, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2020 Nakoniec som zistil, že predávajúci ma oklamal a predal mi pokazenu konzolu. Teraz môžem hľadať novú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 16, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2020 Tak ji prodávajícímu vrať ať ti dá zpět peníze, jinak bych podal TO za podvod. A nebo servis a ať zaplatí opravu Ale lepší vrátit a koupit PS4 místo staré PS3 okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Listopad 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2020 ...dneska mají lidé hroší kůži a ta rada je fajn ale asi to moc neklapne.....dcerka si tak koupila telefon po netu-poslala peníze a dostala prd...ani tu cihlu....šla na policii...vzali to...podvedených bylo hodně...zjistili kdo to dělá a i kde ty peníze jsou..a dcerka mezitím byla xkrát předvolána na policii .....proběhl soud myslím že to bylo v Hradci Králové a.......soud zjistil že to konto na kterém ty peníze jsou není jeho a on tu osobu nezná-prostě blbost a soud mu to zbaštil-takže mými slovy-on z toho nic nemá-je to chudák bez majetku..takže se to celé nějak zahrálo do autu a dcerka se má/měla soudit s tím majitelem toho konta kterého sice na popud toho soudu oslovila s vrácením peněz/6000/ale majitel dělal mrtvého brouka...když si uvědomila že zase bude běhat po policii jak nějaký zločinec a kolik to stálo času a tak to vzdala....a tak to tady funguje-viník je-peníze taky-policie koná- a stejně je to celé k ničemu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepsi599 Odesláno Listopad 16, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2020 To je samozrejme viem ze stým už nič nespravím. Môžem aspoň konzolu predať na náhradné diely alebo si ju mam nechať. Keby som vymenil HDD z oboch konzol pôjde to normálne alebo to mam vyresetovat. V jednej je 160 HDD a v druhej 320 HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2020 Na PS3 slim je pokud si dobře pomatuji i komponentní video výstup. Zkus to připojit přes něj k televizi a udelat reset video nastavení (podržet zapínání do druhého pípnutí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepsi599 Odesláno Listopad 16, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2020 Po včerajšku som si dnes kúpil ps3 slim a všetko ide ako má, všetko naskočilo na telke na prvýkrát. Aj keď je telka samsung smart-čítal som ze samsung s tým majú problém. Takže teraz mam doma dve konzoly jednu funkčnú a druhu na náhradné diely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pepsi599
Dobrý deň. Neviete ako pripojiť ps3 slim na smart tv samsung. Skúšal som resetovat konzolu ale stále mi vypisuje žiadny signál, problém s pripojením. Vyskúšal som všetky porty na hdmi a stále nič. Viete mi poradit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.