Petra Odesláno Prosinec 27, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2020 Dobrý den koupila jsem hru gta krabicovou verzi. Stáhla jsem si klíč do xboxu. ALe hra nikde. Musím instalovat pomocí CD? nebo lze bez něj? Nemám CD mechaniku v xboxu. Petra Citovat
0 liborpoulik Odesláno Prosinec 27, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2020 No tak, když máš krabicovou verzi tak se musí hra nainstalovat přes mechaniku a ten klíč, tím myslíš co ? Zřejmě nějaký bonusový obsah, nebo dlc do multiplayeru. Citovat
0 Petra Odesláno Prosinec 27, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2020 myslím tím 25 digit kód. Myslela jsem ži mi postačí zadat kod, . V xboxu nemám cd mechaniku, takže tato verze hry s cd je mi nanic ? Citovat
0 liborpoulik Odesláno Prosinec 27, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2020 No to já nevím, co máš za kód, ale pokud máš krabicovou verzi tak tam je přece uvnitř disk, ne ? Citovat
0 Petra Odesláno Prosinec 27, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2020 ano, disc tam je, ale v xboxu nemám mechaniku, tak nemůžu disk vložit do xboxu. Normálně nahrávám hru přes kod, ale to asi musím mít verzi digitální. To si potom stahnu kod a nepotřebuju CD. Tak jsem to udelala jako vždy stahla kod, ale hra se neobjevila. Normálně se objeví. V sekci store je to záložka redeem code. Tam to obyčejně zadám. Ale krabicovou verzi mám poprve, netušila jsem, že se musí nahrát hra přes cd. Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 27, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2020 u hry s cd/BD je ve forme kodu vetsinou jen bonus do hry, nejspis penize a nejake veci do online verze gta 5, bohuzel tato verze je knicemu pro konzoli bez mechaniky. prodat a koupit na store nebo pres internet klic. Citovat
0 jirik Odesláno Prosinec 28, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2020 Petro, krabickove verze her se neprodavaji ve formatu „je tam CD a zaroven kod, kterym si tu hru stahnu“, to bys pak mela defacto 2 hry. Když mas bezmechanikovou verzi Xboxu, tak hry musíš kupovat z MS Store. Pro tebe asi bude vyhodnejsi si udelat tu fintu na Ultimate Game Pass, kdy jej levne (za 26kc) získáš upgradem z Xbox Goldu. V tom passu mas obrovske množství her. Citovat
0 Petra Odesláno Prosinec 29, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2020 děkuju za odpověď. Teď už budu vědět jak na to. Fakt dík Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 29, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2020 Teď je třeba výprodej na MS Storu do 3.1.2021 https://www.xbox.com/cs-CZ/promotions/sales/countdown-sale A jinak je od každého úterý akce na různé hry a platí do dalšího úterka. Já takhle nakupuju dost často hry, ale jinak doporučuji to co psal @jirik, koupit Gold na rok až 3 roky, vice nejde a pak koupit za 26Kč v akci Game pass Ultimáte a tím se změní Gold na Game pass Ultimate na celou dobu co byl Gold, takže až na ty 3 roky Citovat
Otázka
Petra
Dobrý den
koupila jsem hru gta krabicovou verzi. Stáhla jsem si klíč do xboxu. ALe hra nikde.
Musím instalovat pomocí CD? nebo lze bez něj?
Nemám CD mechaniku v xboxu.
Petra
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.