Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

hra krabicová verze

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ano, disc tam je, ale v xboxu nemám mechaniku, tak nemůžu disk vložit do xboxu. Normálně nahrávám hru přes kod, ale to asi musím mít verzi digitální. To si potom stahnu kod a nepotřebuju CD. Tak jsem to udelala jako vždy stahla kod, ale hra se neobjevila. Normálně se objeví. V sekci store je to záložka redeem code. Tam to obyčejně zadám. Ale krabicovou verzi mám poprve, netušila jsem, že se musí nahrát hra přes cd. 

• 0
Odesláno

Petro, krabickove verze her se neprodavaji ve formatu „je tam CD a zaroven kod, kterym si tu hru stahnu“, to bys pak mela defacto 2 hry.

Když mas bezmechanikovou verzi Xboxu, tak hry musíš kupovat z MS Store.

Pro tebe asi bude vyhodnejsi si udelat tu fintu na Ultimate Game Pass, kdy jej levne (za 26kc) získáš upgradem z Xbox Goldu. V tom passu mas obrovske množství her.

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno

Teď je třeba výprodej na MS Storu do 3.1.2021

https://www.xbox.com/cs-CZ/promotions/sales/countdown-sale 

A jinak je od každého úterý akce na různé hry a platí do dalšího úterka.

Já takhle nakupuju dost často hry, ale jinak doporučuji to co psal @jirik, koupit Gold na rok až 3 roky, vice nejde a pak koupit za 26Kč v akci Game pass Ultimáte a tím se změní Gold na Game pass Ultimate na celou dobu co byl Gold, takže až na ty 3 roky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu