Johanick Odesláno Únor 25, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2021 Zdravím ,mám ho v nastavení šetřit energii ,takže ho nezapnu ani přez mobil. Nějaké návrhy? Někdo v baráku ovladac s podobnou frekvenci nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Únor 25, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2021 Nemáš spárovaný xbox s TV? Například u One X se mi při zapnutí sám zapnul xbox. Hledal jsem v menu televize a bylo to nastavené na spárování a tedy automatické zapnutí, když se zapnula TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johanick Odesláno Únor 25, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2021 před 25 minutami, Kamel napsal: Nemáš spárovaný xbox s TV? Například u One X se mi při zapnutí sám zapnul xbox. Hledal jsem v menu televize a bylo to nastavené na spárování a tedy automatické zapnutí, když se zapnula TV. Nemám . Mám úplně první verzi Xbox one a leží a je zapojeny už několik let stejně. Nějakou dobu už to dělá. Vlastně to ani nezjistím když nejsem v obýváku. Ale dneska ležím v lůžku a týpek mi píše jestli jdu zahrát. Na mobil app. Tu nemám dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Únor 25, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2021 A opravdu máš zapnutý Xbox, takže ti svítí logo ? Nepleteš si apku pro mobily se zapnutým Xboxem? To že jsi přihlášený na apce v telefonu neznamená že máš zaply Xbox Dotyčný vidí že jsi přihlášený a tudíž online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johanick Odesláno Únor 25, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2021 před 6 minutami, basildon napsal: A opravdu máš zapnutý Xbox, takže ti svítí logo ? Nepleteš si apku pro mobily se zapnutým Xboxem? To že jsi přihlášený na apce v telefonu neznamená že máš zaply Xbox Dotyčný vidí že jsi přihlášený a tudíž online. Nene. Normalne sem ho přistihl několikrát jak se zapnul... a to před tím než sem měl appku.Zkusil sem všechno zablokovat ,zatrhnout co šlo tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Únor 25, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2021 No to je divné, ale zřejmě máš nastavené jen uspání Já mám nastavené Šetření energii, takže se Xbox úplně vypne, sice najíždí asi 30 sekund ale to mi neva, nepotřebuji ho mít stále zapnutý a hry přes Cloud na mobilu nehraju. A necituj předchozí příspěvek, je to proti pravidlům fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Únor 25, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2021 Upřímně mě nic nenapadá, co by to mohlo dělat a ještě sem se s tím nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Únor 25, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2021 Je to divné, ale myslím že měl/má něco špatně nastavené ohledně Šetření energie. Když si zapinal Xbox, najel ti hned a nebo až tak za víc jak 30 sekund? A ovladač taky svítil že je připojený k Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johanick Odesláno Únor 25, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2021 Před hodinou, basildon napsal: Taky šetření energie. Nikdy sem to ani nezkoušel nějak spárovat s mobilem. Jen sem v mobilu přihlášený na email účtu,což neukazuje ostatním ani online pokud to vyloženě nemám puštěné . Před hodinou, basildon napsal: Ovladač ne.ani jeden. Omlouvám se za ty citace. Nevim jak to zrusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 25, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2021 Jsem nasel na netu, ze je mozno pres mobil ten xbox vypnout. psal tam nejakej manik, ze mu pritelkyne vypina xbox nadalku kdyz je nasrana... zkus jeste odparovat ten mobil uplne. Pripadne pouzit prodluzovak s prepetovou ochranou nejakou. Me se zapinala konzole kdyz jsem rozsvitil svetlo v obejvaku. ale jenom nekdy:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johanick Odesláno Únor 25, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2021 Jak píšu,dělalo to už predtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2021 Můj ONE X se občas v noci taky zapne, ale ten si spouští sám aktualizace i přesto, že ho mám nastavený na šetření energie a vypíná se tedy úplně. Když to udělá, televize se nezapne a jak dokončí aktualizace, tak se zase sám vypne. Nevím, jestli to původní ONE může dělat taky tak, nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johanick
Zdravím ,mám ho v nastavení šetřit energii ,takže ho nezapnu ani přez mobil. Nějaké návrhy? Někdo v baráku ovladac s podobnou frekvenci nebo tak něco?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.