Martinius75 Odesláno Duben 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Zdravím, pokouším se nainstalovat hru Enlisted, ale hned to píše error 0x87e10011 a že je hra určena pro X/S. Mám Xbox One S a už mám v konzoli několik her označených X/S , ale tahle prý nejde. Funguje někomu na Xbox One S ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Není to náhodou exklusivitka pro xbox series X a S? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinius75 Odesláno Duben 27, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Já se v tom moc nevyznám,ale mám už pár her označených X/S a funkčních, toto je první co nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Enlisted je jen pro Xbox Series X/s takže jen pro nové konzole, je to i v MS Storu napsáno K dispozici pro Xbox Series X/S liborpoulik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinius75 Odesláno Duben 27, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 to povídám,já se v těch jejich verzích nevyznám, já rozlišuji pouze 360 a ONE a já mám ONE S, tak jsem zkusil instalovat a doufal,že třeba mají nějakou poruchu, když nejde. A tam píšou minimální požadavky Xbox One - x64 a že to je Optimalizováno pro X/S , takže z toho já pochopil,že to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Ještě je jedna hra a to Medium taky jen pro Xbox Series X/S Mi dokonce na Xboxu třeba u hry Medium se ukáže přeškrtnuté kolecko na obalu že nelze instalovat Mám Xbox One X a ono by tam muselo být Xbox One a Xbox Series X aby ti to šlo mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinius75 Odesláno Duben 27, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 OK, děkuji za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.