Martinius75 Odesláno Duben 27, 2021 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2021 Zdravím, pokouším se nainstalovat hru Enlisted, ale hned to píše error 0x87e10011 a že je hra určena pro X/S. Mám Xbox One S a už mám v konzoli několik her označených X/S , ale tahle prý nejde. Funguje někomu na Xbox One S ? Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Duben 27, 2021 Není to náhodou exklusivitka pro xbox series X a S? Citovat
Martinius75 Odesláno Duben 27, 2021 Autor Nahlásit Odesláno Duben 27, 2021 Já se v tom moc nevyznám,ale mám už pár her označených X/S a funkčních, toto je první co nejde. Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Duben 27, 2021 Enlisted je jen pro Xbox Series X/s takže jen pro nové konzole, je to i v MS Storu napsáno K dispozici pro Xbox Series X/S liborpoulik reagoval na 1 Citovat
Martinius75 Odesláno Duben 27, 2021 Autor Nahlásit Odesláno Duben 27, 2021 to povídám,já se v těch jejich verzích nevyznám, já rozlišuji pouze 360 a ONE a já mám ONE S, tak jsem zkusil instalovat a doufal,že třeba mají nějakou poruchu, když nejde. A tam píšou minimální požadavky Xbox One - x64 a že to je Optimalizováno pro X/S , takže z toho já pochopil,že to půjde. Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Duben 27, 2021 Ještě je jedna hra a to Medium taky jen pro Xbox Series X/S Mi dokonce na Xboxu třeba u hry Medium se ukáže přeškrtnuté kolecko na obalu že nelze instalovat Mám Xbox One X a ono by tam muselo být Xbox One a Xbox Series X aby ti to šlo mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Martinius75 Odesláno Duben 27, 2021 Autor Nahlásit Odesláno Duben 27, 2021 OK, děkuji za vysvětlení. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.