dvbman Odesláno Listopad 25, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2021 Ahoj, asi mě tu moc nebudete mít rádi, ale jsem trochu zklamán, když mi bazarový PS4 Slim (5.05) po ročním velmi citlivém používání odešel a vypadá to, že na dobro. (o tom, že jsem upřímně některé zasvěcené PS4 uživatele prosil o rady - a nic - raději pomlčím...) Teď by mě opravdu velmi "sběratelsky" zajímalo, jestli má v dnešní době cenu ještě shánět PS4 Slim nebo spíše Pro nebo čekat na PS5.... nebo s tím raději zavčasu skončit a zůstat u jiné značky ??? K odpovědi na tuto otázku bych ještě potřeboval vědět od zkušených PSkářů následující, prosím: - jak dlouho ještě budou vycházet hry na PS4 a PS4 Pro ? (zatím vycházejí celkem pěkně) - je PS4 Pro odolnější na poruchy oproti Slim ? - někde jsem zaslechl, že se přes PS4 těží. Dá se nějak rozeznat na bazarovým kousku, že není "přetížený" těžbou ? - když dám do PS5 orig. bazarové kolečko s hrou na PS4, spustí se to hned i bez NETu nebo musím být online a hra se stáhne ve správné verzi, tak jak na novějších Xboxech ? Dopředu díky za bližší info, jestli píšu nesmysly, tak se omlouvám, ale PS grafika a hratelnost mě fakt chytla a brzký konec konzole stejně jako rychlost některých specializovaných servisů na Sony je pro mne opravdu veeeeeeeeelkýýýýýýým zklamáním p.s. kdyby někdo čekal na PS5 a měl ideálně PRO (7.55 a níž, ale klidně i normál) prosím info do SZ - pokud se domluvíme, rád počkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Listopad 25, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2021 jsou tady chytřejší -smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Listopad 26, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2021 Velmi výstižné, díky moc ! Náhodou nějaký seznam, které PS4 hry na PS5 vyžadují online a které ne by nebyl, prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Listopad 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2021 jsou tady chytřejší-příspěvek smazán... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2021 Nečetl jsem plne Okajose naděnou, jenom heureka a Falloutek Bez netu žádna ps4 hra nepojede na ps5 líp, neboť ps5 aktualizace je z intetnetu stejne jako pripadne ps5 verze zdarma. Težit na ps4 nevím zda jde a určitě to tady u nás nikdo nedělá. Toho bych se nebál. Ofiko u nas muzes koupit pouze novou slimku za 8k coz je jiz celkem zbytecnost. Dneska bych jiz koupil ps5, respektive se alespon pojistil s predobjednavkou někdy na červen a do té doby než si hrát na piráty (ne dredaře, jinej typ) zkusit například PS Now na PC. za měsíční platbu cca 90 kč máš přístup k cca 700 hram napříč ekosystemem playstationu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Listopad 29, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2021 @mirai_trunks Nešlo mě o to, aby šla hra líp, ale aby se vůbec rozjela - prostě když si vezmu PS5 na chalupu do lesa, abych mohl hrát kolečka z PS4 bez netu. Jinak PS Now by byl super, kdyby šel v CZ. A přes VPN už je to zase někde jinde. I tak mám zprávy, že to jede jak kdy / nic moc, ale díky za info - vůbec jsem o tom nevěděl a chvilku jsem měl zase dobrou náladu @okajos Jsou, ale nepíšou . Díky moc za tvé příspěvky, mě to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Listopad 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2021 děkuji za povzbuzení....snažil jsem se to napsat jak nejlépe jsem mohl z mého pohledu a vědomostí-samozřejmě nejsem ajťák jen běžný uživatel.....ale jak se tu zmíním o Falloutovi 76-kterého hraji víc jak rok-a uvedl jsem ho jako příklad online hry..... tak se někteří mohou pokakat...že...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2021 Asi se vyplatí sehnat si PS5 a hrát na tom ps4 placky (měly by jít bez netu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.