Kamel Posted February 16, 2022 Report Share Posted February 16, 2022 Nevím jestli tu ještě někdo přispíváte, ale pokud ano, mám dotaz. Zvažuji koupi 13ky buď standard nebo PRO. Už sem si pár věcí nastudoval na internetu a samozřejmě už jen kuli foťákum se mi víc líbí PRO, ale vyplatí se investovat do dražší varianty? Jsem běžný uživatel, telefon mám hlavně na práci - telefonování, sms a sem tam pořídím nějakou fotku. Prosím tedy nějakého jablíčkáře o doporučení/názor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Posted February 16, 2022 Junior Moderators Report Share Posted February 16, 2022 Ahoj, hlavní rozdíl je myslím váha:) pro verze ma přes 200g a je to opravdu znát, když jsem přešel z 12mini tak jsem čuměl dost. Plynulost 120hz displeje poznas nejlíp při stovnání 2 telefonu vedle sebe, dá se furt žít i s 60. Foťák na pro je lepší určitě, např. makro atď, zda to celkove stojí za príplatek 7k je otázka na peněženku:) v dnešní době je to jedna prumerna kolektorka Kamel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamel Posted February 16, 2022 Author Report Share Posted February 16, 2022 Já si ty telefony vedle sebe srovnal v iwantu a vidět vedle sebe rozdíl 120/60 hz je dost znatelné. Jakoby tyhle benefity co píšeš tak znám, ale pořád se právě nemůžu rozhodnout, jestli se to vyplatí za ten příplatek. Asi to nechám na hození mincí :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Posted February 16, 2022 Junior Moderators Report Share Posted February 16, 2022 Já dělám na telefonu všecko, takže jsem šel do Pro:) Pokud jenom vytáhneš 2x denne na zavolani, 2sms a 3 fotky ber normál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamel Posted February 16, 2022 Author Report Share Posted February 16, 2022 No u mě je to tak denně 20-50 hovorů, sms nespočet a fotky produktů, takže asi se mi to stáčí na to pročko, kuli macro režimu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Posted February 16, 2022 Junior Moderators Report Share Posted February 16, 2022 Pokud jsi heavy user a zvladnes vetsi telefon ber pro max. ta baterka je neskutecna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts