Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jestli tu ještě někdo přispíváte, ale pokud ano, mám dotaz. Zvažuji koupi 13ky buď standard nebo PRO. Už sem si pár věcí nastudoval na internetu a samozřejmě už jen kuli foťákum se mi víc líbí PRO, ale vyplatí se investovat do dražší varianty? Jsem běžný uživatel, telefon mám hlavně na práci - telefonování, sms a sem tam pořídím nějakou fotku. Prosím tedy nějakého jablíčkáře o doporučení/názor.

• Junior Moderators
Odesláno

Ahoj, hlavní rozdíl je myslím váha:) pro verze ma přes 200g a je to opravdu znát, když jsem přešel z 12mini tak jsem čuměl dost. 

Plynulost 120hz displeje poznas nejlíp při stovnání 2 telefonu vedle sebe, dá se furt žít i s 60. 

Foťák na pro je lepší určitě, např. makro atď, zda to celkove stojí za príplatek 7k je otázka na peněženku:) v dnešní době je to jedna prumerna kolektorka😂

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu