Martinius75 Odesláno Duben 6, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2022 Zdravím, mám ve hře Lego Harry Potter ( 1-4 ) 199 zlatých cihliček a jedna mi chybí. Detekce ukazuje ulici viz foto, ale směřuje doleva, kam jít nelze. Nikde jinde po mapě se šipka neukazuje,jen na té ulici, ale nikde ji nemůžu najít a to ani ve video návodech. Ví někdo kde ji hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2022 Zkus vyhledat bugy po net. Myslím, že zrovna u těhlech zlatých cihliček byl a nešlo kuli tomu všechny získat. To místo přesně znám a nikdy sem na to nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinius75 Odesláno Duben 7, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2022 tak vyřešeno, je to obchod kde jsou sovy a prodej cihliček. Tam je zametací koště, které ale nereaguje jentak. Letmé zametání nereaguje. Možná konkrétní místo se musí přejet,ale po několika minutovém zametání to cihličku dalo. Já hlavně ani nevěděl, jak se používá ten Bonus ze sov. Jsem na to přišel až na konci hry. Jednou jsem si koupil 2x Score, ale že se musí aktivovat v Extra jsem teda nevěděl. Tak jsem ty bonusy využil jen na dokončení cihliček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.