Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 9, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2022 Pokud by se nekdo chtel zbavot kinectu s adapterem, piste prosim soukromou zpravu Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 9, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2022 mam kinect bez adapteru:) ale radim koupit x360. kinect na onku stal za vyliž koblih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 9, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2022 Beru i bez adapteru Proc koupit x360? To bych musel celou konzoli i s kinectem a to se mi nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 9, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2022 bo pocet her na kinect byl na 360ku mnohem vetsi nez na one a neni z5tni kompatibilita. Tak ja se ti podivam, zda to nekde vyhrabu ve skrini jeste Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 13, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2022 Nespadla ti v ty skrini policka na hlavu, ze ses od ty doby neozval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 13, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2022 nn, akorat jsem byl doma na skok a zase jsem mimo v nedelu bych mohl pohledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2022 Tak se mu prosím podívej, nebo Martýn nebude moct machrovat před televizou při pořádaném mejdanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 15, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2022 Jj, s detma budeme mejdanit az se z toho bude barak otrasat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 19, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2022 @mirai_trunksNerad se pripominam, ale tak…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 20, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2022 3/4 pokoje jsem jiz vyklidil a zatim nenasel, zbejva par beden. stay tuned! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 20, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2022 No ja jsem, ale aby tobe nespadla nejaka krwbice na kebuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts