andre.11 Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Přesně tak, tohle je stejnej problém, kterej řešim. Flashnul jsem už hodně slimů se stejnou kartou i baterkou a teď dva fungláče a karta si ani neblikne. presne stejny problem mam taky...zkousel jsem uz snad vsechny navody..ale pokazdy je to stejna...baterka se rozsviti,ale karta ani neblikne a to jsem zkousel 3 karty a 2 baterky...nejaky napad nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Tak to už máte PSP s novym CPU.... Musíte počkat než to někdo prolomí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Tak to už máte PSP s novym CPU.... Musíte počkat než to někdo prolomí..... nooooo nechtel bych mit novy CPU panove lovu za exploitama zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 presne stejny problem mam taky...zkousel jsem uz snad vsechny navody..ale pokazdy je to stejna...baterka se rozsviti,ale karta ani neblikne a to jsem zkousel 3 karty a 2 baterky...nejaky napad nekdo?? hem...to je zvlastni..me se prave nerozsviti baterka:blink:ale nejspis to bude tou novou deskou jak se pise..Ta Sony nakonec lidi odradi lidi od koupe,protoze nikdo pspcko s OFW chtit nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 hem...to je zvlastni..me se prave nerozsviti baterka:blink:ale nejspis to bude tou novou deskou jak se pise..Ta Sony nakonec lidi odradi lidi od koupe,protoze nikdo pspcko s OFW chtit nebude... Jestli se nerozsvítí baterka tak je chyba u tebe ne v PSP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 hele von by nebyl ani problem jet na OFW..... ja si dokazu predstavit situaci kdyby jsem si s kamosema pujcoval UMDcka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Nevím, jestli to tady už někde zaznělo, ale toto jsem již vyčetl na PSP News Na svém blogu se vyjádřil Dark AleX k novým "nepandorizovatelným" základním deskám TA-088, které se nedávno objevily v nových PSP Slim: "Jistě jste již zaznamenali existenci nových základních desek TA-088 v PSP Slim, na kterých nepracuje IPL pro Despertar del Cementerio, Pandoru a Time Machine. Z MemorySticku může být IPL stále spouštěné, ale pouze to, které je podepsáno od SONY. To je pravděpodobně důvod, který blokuje aktuální způsob spouštění custom firmwaru, a dokonce i instalaci custom IPL s odlišným podpisem do NAND (flash paměť). S IPL problém nebude, ale se smíšeným jádrem 1.50 + 3.40 pravděpodobně ano. Proto nejlepší volbou pro budoucí verzi Despertar del Cementerio bude použití nového jádra. Abych to tedy shrnul, nová verze Despertar del Cementerio nebude uvolněna dříve, než bude dokončeno nové jádro a rozhraní. Tak mějte prosím strpení :)" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Nevím, jestli to tady už někde zaznělo, ale toto jsem již vyčetl na PSP NewsNa svém blogu se vyjádřil Dark AleX k novým "nepandorizovatelným" základním deskám TA-088, které se nedávno objevily v nových PSP Slim: "Jistě jste již zaznamenali existenci nových základních desek TA-088 v PSP Slim, na kterých nepracuje IPL pro Despertar del Cementerio, Pandoru a Time Machine. Z MemorySticku může být IPL stále spouštěné, ale pouze to, které je podepsáno od SONY. To je pravděpodobně důvod, který blokuje aktuální způsob spouštění custom firmwaru, a dokonce i instalaci custom IPL s odlišným podpisem do NAND (flash paměť). S IPL problém nebude, ale se smíšeným jádrem 1.50 + 3.40 pravděpodobně ano. Proto nejlepší volbou pro budoucí verzi Despertar del Cementerio bude použití nového jádra. Abych to tedy shrnul, nová verze Despertar del Cementerio nebude uvolněna dříve, než bude dokončeno nové jádro a rozhraní. Tak mějte prosím strpení :)" Jo už je to tu po desátý :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 menší update návodu ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zogi Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Caues,mám menší problém,flashoval jsem jednomu známému psp,vše proběhlov pořádku až na to že příjdu domů a PSP mi nejde,je to starý typ FAT,zkoušel jsem zapnout všemi způsoby a nic,nakonec mi kámoš udělal pandoru a MMS ale v PSP mi nenačetlo to menu ale na ostatních PSP ano,poradtě prosím,nevím si rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 presne stejny problem mam taky...zkousel jsem uz snad vsechny navody..ale pokazdy je to stejna...baterka se rozsviti,ale karta ani neblikne a to jsem zkousel 3 karty a 2 baterky...nejaky napad nekdo?? Držíš při vkládání baterky určitě to správné tlačítko, co jsi si prve nastavil? Dnes jsem se poprvé seznámil s pandorou a celá procedura mi nezabrala ani ne 5 minut, takže návodem to případně není... Caues,mám menší problém,flashoval jsem jednomu známému psp,vše proběhlov pořádku až na to že příjdu domů a PSP mi nejde,je to starý typ FAT,zkoušel jsem zapnout všemi způsoby a nic,nakonec mi kámoš udělal pandoru a MMS ale v PSP mi nenačetlo to menu ale na ostatních PSP ano,poradtě prosím,nevím si rady Tak toto vypadá na hromadný brick fat PSP :lol: Dostaneš se do recovery menu? Jestli ne, zkus PSP pořád zapínat dokola, dokud se ti nezapne a ti pokud možno bez baterky, čistě na nabíječce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zogi Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Držíš při vkládání baterky určitě to správné tlačítko, co jsi si prve nastavil? Dnes jsem se poprvé seznámil s pandorou a celá procedura mi nezabrala ani ne 5 minut, takže návodem to případně není... Tak toto vypadá na hromadný brick fat PSP :lol: Dostaneš se do recovery menu? Jestli ne, zkus PSP pořád zapínat dokola, dokud se ti nezapne a ti pokud možno bez baterky, čistě na nabíječce. Ne reckovery mi nenajede vubec,a pouze s nabíječkou jsem skoušel:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 A co podsvícení rozsvítí se? Máš vyndané UMD a Memory Stick? Zkoušej dál zapínat...pokud se to ani na po desáté nepovede, tak bych si troufl říct, že tvé PSP je na odpis nebo k reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zogi Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 A co podsvícení rozsvítí se?Máš vyndané UMD a Memory Stick? Zkoušej dál zapínat...pokud se to ani na po desáté nepovede, tak bych si troufl říct, že tvé PSP je na odpis nebo k reklamaci. skousel jsem upne vsechno,jenze jak by se mohlo tak znenadáni zkazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 přidána verze Dcv6 ! ale nemám screen PB menu :)..takže pokud někdo udělá screen nebo sežene tak na PM ;)..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Despertar del Cementerio v6 screens by Me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Teda teď už flashování opravdu vypadá jenom jako zábavička. Dřív se na to lidi koukali jako na DOS a teď na to budou koukat jak na normální update :-) Teda dá to zabrat pořádně to odfotit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=zZmizxD66qg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Me pak nefunguje iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 wolf: nastav si UMD mode ve VSH menu viz http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 a batterka když je pokur...á dá se stim něco dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 jak je rozbita? Jak se to projevuje? .. to je jako kdybych rekl - mam rozbite PSP, da se s tim neco delat? Na blbe polozenou otazku blba odpoved -> NE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Pandorou jsem to zmrvil Zapnu a jak když je to brickli ,ale jiný baterky choděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 není to bricklý ani není rozbitá :)...jen pořád bootuje do PB menu..musíš tam dát MMS aby to bootovalo..nebo zapnout PSP jen na nabíječce baterku tam vložit až když bude zaplý, zapnout PB creator a dát baterku na normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 takže to udělám celý znova jen si dám vypnu pb v tom hellcat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.