Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

tekken90

Recommended Posts

Přesně tak, tohle je stejnej problém, kterej řešim. Flashnul jsem už hodně slimů se stejnou kartou i baterkou a teď dva fungláče a karta si ani neblikne.

presne stejny problem mam taky...zkousel jsem uz snad vsechny navody..ale pokazdy je to stejna...baterka se rozsviti,ale karta ani neblikne a to jsem zkousel 3 karty a 2 baterky...nejaky napad nekdo??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

presne stejny problem mam taky...zkousel jsem uz snad vsechny navody..ale pokazdy je to stejna...baterka se rozsviti,ale karta ani neblikne a to jsem zkousel 3 karty a 2 baterky...nejaky napad nekdo??

hem...to je zvlastni..me se prave nerozsviti baterka:blink:ale nejspis to bude tou novou deskou jak se pise..Ta Sony nakonec lidi odradi lidi od koupe,protoze nikdo pspcko s OFW chtit nebude...

Odkaz ke komentáři

Nevím, jestli to tady už někde zaznělo, ale toto jsem již vyčetl na PSP News

Na svém blogu se vyjádřil Dark AleX k novým "nepandorizovatelným" základním deskám TA-088, které se nedávno objevily v nových PSP Slim:

"Jistě jste již zaznamenali existenci nových základních desek TA-088 v PSP Slim, na kterých nepracuje IPL pro Despertar del Cementerio, Pandoru a Time Machine.

Z MemorySticku může být IPL stále spouštěné, ale pouze to, které je podepsáno od SONY. To je pravděpodobně důvod, který blokuje aktuální způsob spouštění custom firmwaru, a dokonce i instalaci custom IPL s odlišným podpisem do NAND (flash paměť).

S IPL problém nebude, ale se smíšeným jádrem 1.50 + 3.40 pravděpodobně ano. Proto nejlepší volbou pro budoucí verzi Despertar del Cementerio bude použití nového jádra.

Abych to tedy shrnul, nová verze Despertar del Cementerio nebude uvolněna dříve, než bude dokončeno nové jádro a rozhraní. Tak mějte prosím strpení :)"

Odkaz ke komentáři

Nevím, jestli to tady už někde zaznělo, ale toto jsem již vyčetl na PSP News

Na svém blogu se vyjádřil Dark AleX k novým "nepandorizovatelným" základním deskám TA-088, které se nedávno objevily v nových PSP Slim:

"Jistě jste již zaznamenali existenci nových základních desek TA-088 v PSP Slim, na kterých nepracuje IPL pro Despertar del Cementerio, Pandoru a Time Machine.

Z MemorySticku může být IPL stále spouštěné, ale pouze to, které je podepsáno od SONY. To je pravděpodobně důvod, který blokuje aktuální způsob spouštění custom firmwaru, a dokonce i instalaci custom IPL s odlišným podpisem do NAND (flash paměť).

S IPL problém nebude, ale se smíšeným jádrem 1.50 + 3.40 pravděpodobně ano. Proto nejlepší volbou pro budoucí verzi Despertar del Cementerio bude použití nového jádra.

Abych to tedy shrnul, nová verze Despertar del Cementerio nebude uvolněna dříve, než bude dokončeno nové jádro a rozhraní. Tak mějte prosím strpení :)"

Jo už je to tu po desátý :dozey:

Odkaz ke komentáři

Caues,mám menší problém,flashoval jsem jednomu známému psp,vše proběhlov pořádku až na to že příjdu domů a PSP mi nejde,je to starý typ FAT,zkoušel jsem zapnout všemi způsoby a nic,nakonec mi kámoš udělal pandoru a MMS ale v PSP mi nenačetlo to menu ale na ostatních PSP ano,poradtě prosím,nevím si rady

Odkaz ke komentáři

Držíš při vkládání baterky určitě to správné tlačítko, co jsi si prve nastavil?

Dnes jsem se poprvé seznámil s pandorou a celá procedura mi nezabrala ani ne 5 minut, takže návodem to případně není...

Caues,mám menší problém,flashoval jsem jednomu známému psp,vše proběhlov pořádku až na to že příjdu domů a PSP mi nejde,je to starý typ FAT,zkoušel jsem zapnout všemi způsoby a nic,nakonec mi kámoš udělal pandoru a MMS ale v PSP mi nenačetlo to menu ale na ostatních PSP ano,poradtě prosím,nevím si rady

Tak toto vypadá na hromadný brick fat PSP :lol: Dostaneš se do recovery menu? Jestli ne, zkus PSP pořád zapínat dokola, dokud se ti nezapne a ti pokud možno bez baterky, čistě na nabíječce.

Odkaz ke komentáři

Držíš při vkládání baterky určitě to správné tlačítko, co jsi si prve nastavil?

Dnes jsem se poprvé seznámil s pandorou a celá procedura mi nezabrala ani ne 5 minut, takže návodem to případně není...

Tak toto vypadá na hromadný brick fat PSP :lol: Dostaneš se do recovery menu? Jestli ne, zkus PSP pořád zapínat dokola, dokud se ti nezapne a ti pokud možno bez baterky, čistě na nabíječce.

Ne reckovery mi nenajede vubec,a pouze s nabíječkou jsem skoušel:(

Odkaz ke komentáři

A co podsvícení rozsvítí se?

Máš vyndané UMD a Memory Stick?

Zkoušej dál zapínat...pokud se to ani na po desáté nepovede, tak bych si troufl říct, že tvé PSP je na odpis nebo k reklamaci.

skousel jsem upne vsechno,jenze jak by se mohlo tak znenadáni zkazit?

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu