Lucie1989k Odesláno Prosinec 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 Prosím poradí mi někdo zkušený jak nastavit v HALO Infinite kampaň pro dva hráče? Máme založené dva účty, máme nastavené ovladače...zkoušela jsem už snad všechno, včetně offline konzole...ale nedaří se mi ta kampaň pro oba spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 Ahoj, opět, halo infinite kampaň v coopu nejde, pouze mp, alespoň dle odkazu co ti hodil @mirai_trunks do tematu ohledně DL2 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 U Halo Infinite byla slíbena kampaň ve splitscreenu, ale nakonec 343 Industries od toho opustili a splitscreen vůbec nebude. Takže je mmožnost hrát pouze online multiplayer nebo lokálně s druhým xboxem. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucie1989k Odesláno Prosinec 16, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 A neporadíte mi nějakou hru...nejlépe kde můžeme kosit např. zombíky...spolu s manželem na sedačce ? Na jedné konzoly ? Někde kby šla takto hrát kampaň ? Popřípadě Call of duty, by také mohlo jít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 https://gamerant.com/best-split-screen-games-xbox-series-x/ Tady je vypsahných několik her. Za mě doporučuji IT Takes Two, či COD. Pokud budete hledat další, zadejte do googlu xbox series X split screen games a určitě to najde i další tituly . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 Ja bych doporucil Halo Master chief collection, kdyz uz jsi nakousla Halo Infinite. Je to kompilace prvních 4 dílu. Všechny podporují split screan a kelikož jsou to 4 hry, tak máš 4nasobně větší herní čas:-) za sebe bych také doporucil udelat tu fintu, jak se velmi levne dostanes k Ultimate Game Passu a to tím, že 3 roky Goldu prevedes na 3 roky Ultimate za 26Kc. Já mám momentálně na prodej Gold za 889Kč/rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucie1989k Odesláno Prosinec 16, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 Call od Duty Black ops 3 - kampaň půjde určitě hrát, že ? Radši se chci ujistit s někým zkušenějším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.