Kokesch09 Odesláno Duben 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2023 Zdravím, mám dotaz, chci prodat ps 4 pro. Potřebuji smazat můj účet, ale hry stažené on-line ponechat. Je to reálné a potažmo mate nějaký rychlý návod. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 7, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2023 smazat ucet a stazene hry ponechat? to asik nepude teda. nebo jak to myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavel.G Odesláno Duben 8, 2023 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2023 to nepujde hry jsou pokud vim vázane na účet ,sice nemám PS4 ale Xbox tam je to taky vázané na účet leda prodat i s účtem pak to tam zustane jinak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Duben 11, 2023 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2023 Jedině se odhlásit od PSN účtu, ale nepočítej že ty hry poběží...Sice budou nainstalované, ale spustit nepůjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kokesch09
Zdravím,
mám dotaz, chci prodat ps 4 pro. Potřebuji smazat můj účet, ale hry stažené on-line ponechat. Je to reálné a potažmo mate nějaký rychlý návod.
Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.