Kokesch09 Posted April 7, 2023 Report Posted April 7, 2023 Zdravím, mám dotaz, chci prodat ps 4 pro. Potřebuji smazat můj účet, ale hry stažené on-line ponechat. Je to reálné a potažmo mate nějaký rychlý návod. Díky moc Quote
0 Junior Moderators mirai_trunks Posted April 7, 2023 Junior Moderators Report Posted April 7, 2023 smazat ucet a stazene hry ponechat? to asik nepude teda. nebo jak to myslis? Quote
0 Pavel.G Posted April 8, 2023 Report Posted April 8, 2023 to nepujde hry jsou pokud vim vázane na účet ,sice nemám PS4 ale Xbox tam je to taky vázané na účet leda prodat i s účtem pak to tam zustane jinak ne Quote
0 Kamel Posted April 11, 2023 Report Posted April 11, 2023 Jedině se odhlásit od PSN účtu, ale nepočítej že ty hry poběží...Sice budou nainstalované, ale spustit nepůjdou. Quote
Question
Kokesch09
Zdravím,
mám dotaz, chci prodat ps 4 pro. Potřebuji smazat můj účet, ale hry stažené on-line ponechat. Je to reálné a potažmo mate nějaký rychlý návod.
Díky moc
3 answers to this question
Recommended Posts