tekken90 Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Nepůjde, protože na disku je edat formátu, což je už instalace. Ukáže ti to maximálně Corrupted data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azbest Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Ale zrovna todle tema myslim bylo zadrmiko na PSN:)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 nejaky temata zabalim a upnu + PSN hry jen co dostahuju torrent ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Nepůjde, protože na disku je edat formátu, což je už instalace. Ukáže ti to maximálně Corrupted data. ja jsem zkousel stahnout dynamic theme heavy rain, prince of persia a pres flahku jsem to v pohode nahodil... na OFW 3.55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 jedno z nejlepších témat jsou prý ty zebry v africe - nemá to někdo?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 AFRIKA - to jsem taky nasel, ale ne jako .p3t , ale jako .pkg, takze instalace pouze pres CFW hledej na PS3ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azbest Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 No k tomu Afrika - prej to nefunguje...A jako pkg? to byla asi istalacka ke hre ne?Kdes to videl na PS3ISO pisou akorat ze nejde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Sakra tak mi to nedalo a musel jsem ten cfw nainstalovat spolu s ftp klientem. Trochu jsem se v tom hrabal a zajímalo by mě, k čemu tam je složka 0://dev_flash/ps2emu/??? Já myslel, že to PS2 hry nepřežvejká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 tohle by mohlo monza taky pomoc http://www.pvhax.com/showthread.php?p=266262 soubory boot_history.dat a game.dat tam nikde vubec ani nemám....je možný že na to geohot myslel předem a jeho cfw se toho zbavuje sám ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 určitě ne před napsáním tutů jsem to preventivně udělal tzn ze jsem to tam mel/mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Sakra tak mi to nedalo a musel jsem ten cfw nainstalovat spolu s ftp klientem. Trochu jsem se v tom hrabal a zajímalo by mě, k čemu tam je složka 0://dev_flash/ps2emu/??? Já myslel, že to PS2 hry nepřežvejká? Important to note, the ps2 emulator requires hardware, so it will most likely only work on fat PS3s. Česky: Důležitá poznámka PS2 potřebuje "jinej" hardware tzv ze by to mohlo pravdepodobne fungovat na Fatkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 pokud dobre chapu ze zahranicnich serveru, ma byt dnes uvolneny novy CFW od Waninkoka. Uvidime, co nam prinese. Dalsi zjisteni: vydaji ho dnes ve 12:00h, musi udelat jeste nejaky zaplaty.... ( ze zdroje PS3SOS ) http://psx-scene.com/forums/f188/waninkoko-cfw-will-released-update-unreleased-76276/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 ahoj, chtel jsem se zeptat..kdyz si nahraju CFW bude mi potom jeste fungovat JB? Myslim, kdyz budu chtit hrat nejakou hru, ktera jde zatim jen pod JB a pouziju ho pri zapnuti PS3 nabehne mi nebo uz je mi k nicemu? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roki Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 uz je to venku http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=45107 Quote: Originally Posted by aussiesuree So the backups load from the HDD???? Pls answer me........ yes, GT5 on my internal HDD, loads straight into it Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 uz je to venku http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=45107Quote: Originally Posted by aussiesuree So the backups load from the HDD???? Pls answer me........ yes, GT5 on my internal HDD, loads straight into it NEINSTALOVAT!!!Spoustě lidí tento CFW udělal z PS3ky cihlu (Brick). Flukes napsal, že se nediví, protože autor tohoto CFW se dost neopatrně hrabal v LV2 a je mu jasné, že to způsobuje náhodné bricky konzolí. Vyčkejte ještě, na nápravě se údajně pracuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 viz. Do NOT install in Slim consoles! Looks like users are reporting bricking issues Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 To je tak keď je niekto nedočkavý. Já stále hovorím vyčkaj času ako hus klasu. Mám taký pocit, že to bolo účelové. Toho borca vôbec niekto pozná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Important to note, the ps2 emulator requires hardware, so it will most likely only work on fat PS3s.Česky: Důležitá poznámka PS2 potřebuje "jinej" hardware tzv ze by to mohlo pravdepodobne fungovat na Fatkách. Mám 40GB verzi a to je FAT ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 To je fat no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Už je vydaný seznam modelů, na kterých to způsobí Brick, jedná se v podstatě jen o 20 a 60GB verze, kde byla jiná velikost NAND, ale stále je spousta bricků i u všech ostatních modelů, stačí i malá chybička při postupu flashe a máte konzoli na vyhození z okna.A ten borec není nový, má na svědomí pár hacků na Wii i další, z hlavy nevím, četl jsem to včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tagi.ps3 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 zajímalo by mě jestli už konečně pude i linux na ps3 slim? zatím sem se nikde nic nedočetl. ale pokud vim tak geohot psal před vydáním rootkey že se postará aby zas linux šel na ps3. tak by mě zajímalo jestli se něco změnilo s vydáním CFW ohledně linuxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Já to instaloval na PS3 SLIM 120GB,potvrzuji funkčnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Zdravím! O víkendu jsem zde řešil s několika lidmi problém ohledně zkopírování hry do PS3 přes FTP. Zádrhel byl v tom, že jsem přehlédl info výše, že je nutné mít upravené PKG (EBOOT) konkrétní hry.Postup je, jestli jsem to správně pochopil,že PKG nahraji na flešku, nainstaluji do konzole, vytvoří se mi ikona hry pod ikonou ovladače poté v TC si v okně PS3 najdu ID hry s EBOOTem a z druhého okna ext.disku do něj zkopíruji USRDIR bez orig. EBOOTu. Problém mám teď, kde vzít upravené PKG, je zde na foru nějaká sekce s kni*****u upr. PKG (či někde na netu?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Tady možná něco najdeš http://console-forum.net/tema/112210-odzkousene-hry-pro-cfw-3-55-bez-jb-vcetne-pkg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 dá se říct že jde jen o připravu na hrani her z HDD? že musime pockat na nejaky programek ktery je zpusti?nebo muzu uz nejak vlastne využit cfw? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts