Zabral68 Odesláno Červen 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2023 Zdravím všechny na Fóru. Již delší dobu pozoruji problém se spuštěním originální hry na DVD NHL 23 i předchozí verzi NHL 22. Vlastnil jsem XBox One, nyní vlastním XBox x series. Při vložení originální hry NHL 23 nebo 22, poté kliknutí na úvodní obrázek hry kvůli spuštění, se mi vždy na poprvé napsala hláška "0x803f800d". u obou zmíněných konzolí. Když jsem provedl restart konzole, hra potom již naběhla bez problémů. Můžete mi poradit, proč tomu tak je a jak se zbavit této chyby? Jinak jiné hry na DVD nemám a stáhnuté hry do konzole jdou spustit bez problémů. Předem děkuji každému za radu. :pls-help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2023 A zkoušel si to renew EA Play? Jinak doporučuju zkusit ještě nejaký jiný disk s hrou, pokud seženeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 29, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2023 asik nekce ea play, kdyz ma disk:) ale u EA nikdy nevis.. pisou, ze disk muze bejt poskozen, tak ho vem hadrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.