Zabral68 Posted June 28, 2023 Report Posted June 28, 2023 Zdravím všechny na Fóru. Již delší dobu pozoruji problém se spuštěním originální hry na DVD NHL 23 i předchozí verzi NHL 22. Vlastnil jsem XBox One, nyní vlastním XBox x series. Při vložení originální hry NHL 23 nebo 22, poté kliknutí na úvodní obrázek hry kvůli spuštění, se mi vždy na poprvé napsala hláška "0x803f800d". u obou zmíněných konzolí. Když jsem provedl restart konzole, hra potom již naběhla bez problémů. Můžete mi poradit, proč tomu tak je a jak se zbavit této chyby? Jinak jiné hry na DVD nemám a stáhnuté hry do konzole jdou spustit bez problémů. Předem děkuji každému za radu. :pls-help: Quote
Kamel Posted June 29, 2023 Report Posted June 29, 2023 A zkoušel si to renew EA Play? Jinak doporučuju zkusit ještě nejaký jiný disk s hrou, pokud seženeš. Quote
Junior Moderators mirai_trunks Posted June 29, 2023 Junior Moderators Report Posted June 29, 2023 asik nekce ea play, kdyz ma disk:) ale u EA nikdy nevis.. pisou, ze disk muze bejt poskozen, tak ho vem hadrem. Quote
Recommended Posts