Kamel Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Nabízím k prodeji novou, nevybalenou edici na ps3. Cena 1600 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 30, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2023 Kamelku, mel bych zajem, napis mi na pana wacapa, ze bysme zkusili najit nejaky cenovy kompromis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 30, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2023 Záleží, co pro tebe znamená cenový kompromis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2023 dam 500 kdyz natocis video a spalis to, deal? Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 31, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2023 Pošli mi 1600 a udělám tak jak si přeješ. Klidně ti i grátis pošlu popel z edice. headhot reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2023 Nová cena 1400 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 18 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18 Prodáno, prosím LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 18 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18 Tak doufám, že se Márťin dočkal nakonec:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 18 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18 Nn, nema to ambilight, tak jsem to nekoupil mirai_trunks reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts