lights flesh Odesláno Říjen 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2023 Doslova to močí na hráče !!! Zapomněl jsem, že chtějí nějakou blbou apku stáhnout do mobilu. Lze to nějak "přečůrat a hrát normálně ovladačem místo "♥♥♥em ? Koupil jsem to abych si zahrál a ted tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 29, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2023 Tak sežen kamarady a appky a zahraj. EZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lights flesh Odesláno Říjen 29, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2023 Doufám, že to lze hrát sám ? No, ještě tohle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 29, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2023 lze, ale neni to vono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Říjen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2023 To píše zas nějakej bot ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 30, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2023 jj, last gen AI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lights flesh Odesláno Listopad 2, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2023 Doufám,že to lze hrát sám? Za ostatní postavy hraje doufám BOT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 2, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2023 Tady se neloauji postavy, tady multiplayer funguje ve stylu hlasovani o tom co se bude delat dal. kdyz si sam tak vybiras sam kdyz je vas vic tak se jede dle vetsiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lights flesh Odesláno Listopad 7, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2023 Já mluvím pouze o singleplayeru. Multiplayer nikdo nehraje. Jde hrát singleplayer ovladačem a bez mobilu ? A sám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 7, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2023 Co zkusit dát CD do mechaniky a zkusit to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lights flesh
Doslova to močí na hráče !!!
Zapomněl jsem, že chtějí nějakou blbou apku stáhnout do mobilu.
Lze to nějak "přečůrat a hrát normálně ovladačem místo "♥♥♥em ?
Koupil jsem to abych si zahrál a ted tohle.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.