lights flesh Posted October 28, 2023 Report Posted October 28, 2023 Doslova to močí na hráče !!! Zapomněl jsem, že chtějí nějakou blbou apku stáhnout do mobilu. Lze to nějak "přečůrat a hrát normálně ovladačem místo "♥♥♥em ? Koupil jsem to abych si zahrál a ted tohle. Quote
0 Junior Moderators mirai_trunks Posted October 29, 2023 Junior Moderators Report Posted October 29, 2023 Tak sežen kamarady a appky a zahraj. EZ Quote
0 lights flesh Posted October 29, 2023 Author Report Posted October 29, 2023 Doufám, že to lze hrát sám ? No, ještě tohle ? Quote
0 Junior Moderators mirai_trunks Posted October 29, 2023 Junior Moderators Report Posted October 29, 2023 lze, ale neni to vono Quote
0 Junior Moderators mirai_trunks Posted October 30, 2023 Junior Moderators Report Posted October 30, 2023 jj, last gen AI Quote
0 lights flesh Posted November 2, 2023 Author Report Posted November 2, 2023 Doufám,že to lze hrát sám? Za ostatní postavy hraje doufám BOT ? Quote
0 Junior Moderators mirai_trunks Posted November 2, 2023 Junior Moderators Report Posted November 2, 2023 Tady se neloauji postavy, tady multiplayer funguje ve stylu hlasovani o tom co se bude delat dal. kdyz si sam tak vybiras sam kdyz je vas vic tak se jede dle vetsiny Quote
0 lights flesh Posted November 7, 2023 Author Report Posted November 7, 2023 Já mluvím pouze o singleplayeru. Multiplayer nikdo nehraje. Jde hrát singleplayer ovladačem a bez mobilu ? A sám ? Quote
0 Junior Moderators mirai_trunks Posted November 7, 2023 Junior Moderators Report Posted November 7, 2023 Co zkusit dát CD do mechaniky a zkusit to? Quote
Question
lights flesh
Doslova to močí na hráče !!!
Zapomněl jsem, že chtějí nějakou blbou apku stáhnout do mobilu.
Lze to nějak "přečůrat a hrát normálně ovladačem místo "♥♥♥em ?
Koupil jsem to abych si zahrál a ted tohle.
9 answers to this question
Recommended Posts