Kvikacek1 Odesláno Listopad 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2023 Dobry den neporadi mi nekdo? Nejde mi hrat kampan na ps4. Stale mi pise ze mam aktializovat soubory kampane ..stahnu nainstaluju a kdyz vjedu do hry..tvari se ze tam nejsou a znova se stahuje. Vse mam aktualni..predem dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2023 Přeji dobrý den, máte dostatek místa na disku? Něco podobného jsem před lety řešil a problém byl v nedostatečném místě na disku. Po smazání pár her se vše doinstalovalo a kampaň fungovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2023 Zdravím, ještě jeden nápad. Teď si už nevzpomenu, jaké je to tlačítko u ps4, prostě jako když chcete dát nabídku na odinstalaci hry, měla by tam být položka informace. Po jejím rozkliknutí uvídíte tabulku/nabídku a tam položku instalované přídavky (nebo tak nějak). Opět klik a měl by jste vidět co za dlc máte nainstalované. Pokud tam kampaň packy nenajdete, tak bych radil smazat celou hru, znovu naistalovat a kampaň packy stáhnout z menu hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 4, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2023 Kqmpaň se ručně zaklikává v menu hry. je to velice stupidne udelano, samotna instalace hry je jenom spoustec a clovek si musi naklikat vsechen obsah rucne... alespon tak to pamatuju pred rokem. hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.