Junior Moderators spenat Odesláno Leden 17 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17 Pokud máte ještě PS Vitu, jistě Vás potěší, že dny poněkud zdlouhavé instalace CFW/HENkaku jsou již dávno pryč - od jejich tvůrců totiž přichází exploit HENlo. V tomto návodu tedy najdete vše potřebné, abyste na Vaší originální Vitě měli permanentní upravený FW a zvládne to opravdu každý. A to nejlepší? Není potřeba nic speciálního: Vše uděláte velmi rychle přímo na Vitě a na nejnovějším oficiálním FW. Jedinou podmínkou je přístup k internetu Co budu potřebovat: PS Vitu s nejnovějším firmwarem (3.74) Pozn.: Pokud máte starší verzi FW, updatujte na nejnovější běžnou cestou. Pozn.: Na typu konzole (FAT/OLED či Slim) nezáleží, není potřeba ani originální paměťová karta. Wi-Fi připojení k internetu Jak na to? 1) Připojte se (na Vitě) na Wi-Fi a otevřete v ní aplikaci webový prohlížeč 2) V prohlížeči jděte na adresu http://jailbreak.psp2.dev/. Vyskočí vám okno - klikněte na Unlock. 3) Nyní byste se měli nacházet v novém okně, které vypadá přibližně takto: 4) Nejprve zde zvolte Install henkaku, vše potvrďte a vyčkejte. 5) Ještě neodcházejte a zvolte Install VitaDeploy, vše potvrďte a vyčkejte. 6) Po úspěšné instalaci z okna odejděte tlačítkem Exit a běžte (v systému Vity) do Settings > HENkaku Settings > zaškrtněte Enable Unsafe Homebrew 7) Otevřete aplikaci VitaDeploy, zvolte Install a different OS a poté Quick 3.65 Install. Vše potvrďte. ...a je hotovo! Nyní máte na Vitě permanentní upravený firmware ve verzi 3.65. Rychlovka, že? Nemusíte se obávat, že není nejnovější - o žádné funkcionality nepřicházíte A pokud se ve Vitě chcete hrabat dál, můžete pokračovat některým z dalších návazných návodů, například: Pokud si chcete rozšířit paměť běžnou SD kartou, mrkněte sem. Pokud chcete spouštět zálohy her, mrkněte sem. Pokud chcete na Vitě hrát PSP hry, mrkněte sem. dvbman, Keles a mirai_trunks reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 7 Nahlásit Share Odesláno Duben 7 Ahoj, pred nejakym rokem jsem si sehnal vitu, u ktere jsem udelal hack... Ted jsem si rikal, ze bych ho "oprasil" na novejsi verzi, ale nevim, jak na to, resp. jestli je to nutne... Vita mi s upravenym FW nabiha automaticky (viz logo na uvodni strance). Ale priznam se, ze jsem ted trosku zmateny - podle system info mam henkaku... ale podle webu je henkaku "docasny" a musi se co kazde pusteni aktivovat. A trvaly je ENZO. Kadopadne: 1) h-encore na plose nemam 2) Vitashell mam 2.02 (coz je asi posledni) 3) Adrenaline mam 6.61 v7 (coz je taky posledni...) Jen presne nevim, jaky typ hacku vlastne mam a jestli je dobre ho nejak predelavat - delal jsem jeste po staru s nutnosti mit PSN ucet. Taky ve vide nemam nejaky ten plugin Vitadeploy, ktery mi umoznuje sam od sebe stahovat vlastni pluginy (ala vitashell apod) - nevim, jestli potrebuju. Oprasil jsem vitu ted, kdyz jsem nainstaloval Retroarch kvuli arkadovkam, ale moc nadseny z nej nejsem. Startuje asi 10s, a kdyz jsem dal scanovat adresar s ROM pro CPS1, kde mam svych 5 nej, tak ho scanoval asi 10 minut... a stejne nic nenasel. Adresar s Master System je OK (ikdyz dlouhy scan taky). Takze na emulatory poustim Adrenaline a v nem poustim emulatory udelane pro PSP. A ty slapou jak vino. V priloze posilam fotky vity / systemu, prosim o kazdou radu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 17 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17 Ahoj, téměř určitě nemusíš nic dělat, máš vše, jak by to mělo být - abych to trochu upřesnil: - HENkaku je název exploitu, tedy to, co zajišťuje hacklý systém - HENkaku Enso je název patchu (pro který je třeba mít nejprve HENkaku + FW 3.65), který zajišťuje permanentní exploit. Pokud máš s Vitou problémy, vždy můžeš udělat reset do továrního nastavení a hack nainstalovat znovu. miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.