kacaba28 Odesláno Březen 12 Nahlásit Share Odesláno Březen 12 Dobrý den můžete mi poradit co s tím mám dělat?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 12 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12 a když se udela co pisou, stane se neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Březen 12 Nahlásit Share Odesláno Březen 12 zkoušel jsi co je tam napsané ?-připojit ovladač kablíkem ke konzoli ps4-jako by jsi to chtěl nabíjet přes konzoli/nebo spárovat s konzolí nový ovladač -a zmáčknout tlačítko ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kacaba28 Odesláno Březen 12 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12 před 5 minutami, mirai_trunks napsal: a když se udela co pisou, stane se neco? Jo píše mi to tohle. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Březen 12 Nahlásit Share Odesláno Březen 12 to udělalo z ničeho nic-nevypnul jsi to třeba nějak natvrdo z elektriky-nebo nestahovalo to něco a ty jsi to stahování nějak přerušil -nebo se v tom někdo vrtal a něco odklikl co neměl...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 12 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12 https://www.playstation.com/cs-cz/support/hardware/ps4/system-software/ tady navod na preinstalaci Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Březen 13 Nahlásit Share Odesláno Březen 13 A pokud nepomůže reinstal tak máš disk v peredeli. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kacaba28
Dobrý den můžete mi poradit co s tím mám dělat?? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.