Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox info o Game Pass + hry


TooMooX

Recommended Posts

Jako Xbox nováček mi chyběli tyto informace. Třeba to někomu pomůže.

Game Pass

Po koupi 14 dnů trial hned zrušit opakovanou fakturaci.

Lze nejspíš snadno "trialovat" delší období (Já zkoušel jen dvě po sobě) Přidejte si další vytvořený účet v konzoli. Na něm je opět nabídnuta 14 dni zkušební období. Zaplaceno stejnou platební kartou  Důležité je u něj v nastavení zvolit domovská konzole. Poté sdílite předplatné i s původním profilem na konzoli. Za 14 dnů další účet případně v mém účtu mi opět začala nabízet 14 dnů trial.

Nákup levného Game pass Ultimate

Jako nováček jsem volil překupníka z Aukra. Má to výhodu v tom že peníze drží až 14 dnů Aukro (jen nebude to tak růžové viz hodnocení Aukra na Heurece!!!) Můj první /a taky poslední/ nákup skončil sporem (blokaci peněz). Prodejce se prvně ozval/zaslal po 3 dnech kódy až na nátlak Aukra. Naštěstí funkční. Šlo o global kódy (takže bez VPN) 12 měs Core + 6 měs Core + 1 měs Ultimate. Zadáním kódu jsem získal 13 měs předplatné Ultimate za 80€. Nyní se při upgrade používá poměr 2/3. Toto lze obstarat přímo ze zahraničí za cenu okolo 50€ s VPN - 60€ bez VPN. I při použíti VPN je aktivace úplná hračka !!!  Viz dále nákup her. Navíc velké obchody s klíči jsou automatizované. Zaplatíte pomocí GoPay (prodejce nevidí číslo karty) a do minuty máte klíče. Žádný překupník který to x dnů kupujete za vás. Vyzkoušeno Eneba.com i G2a.com z cca 30 klíčů vše funkční a dodáno ihned.

Nákup her za zlomek ceny 

Kdo se "bojí" může opět využít překupníky. Několik věcí jsem nakoupil na Allegro. Tam se obchoduje i s klíči her. Výhodou je opět prostředník Allegro + čeština. Ke kódu dostanete i návod pro jeho uplatnění/ nejčastěji translate z Polštiny/

Prodávají zde i "profi" čínské e-shopy.Kdy kód máte do minutý. Tak překupníci tam je to do pár hodin. Tak opět jsem měl i spor kdy až na nátlak Allegra mi byl zaslán po 3 dnech kód. 

Postup aktivace kódu 

nejlepší ceny maji Argentinské edice. 

Zkopíruj si kód hry 

V mobilu:

Zapni VPN.lat (je ke stažení na ofiko Obchod Play) zde vyber Argentina - jakykoliv server - connect a v případě "úspěchu" se na horní stavove liště (vedle baterie) objeví info u Xiaomi telefonů nápis VPN  případně v té aplikací klikni na What is my Ip pro ověření funkčnosti.

Aplikaci nezavírat a otevře https://redeem.microsoft.com

Tam musíte být přihlášeni (v pravém rohu) vložte kód, potvrďte nákup. A hru vlastníte. Dále uz VPN není třeba.

---------

Domácí konzole (sdílení)

každý účet může mít jednu domácí konzolí. Na ní lze pak  hrát offline a vsechny hry a i Game pass se sdílí v rámci konzole (sítě)

Pokud chcete např s kamarádem sdílet vaše předplatné/hry. Nesmíte chtít na své konzolí sdílet výhody do více účtů!!! Ty další účty na vaši konzolí přijdou o vaše výhody.

Postup je snadný u kamarád se přihlásíte. V nastavení vyberte domovská konzole a hotovo. Klidně účet u něj odeberte. Jeho účet a všechny další budou na této konzoli mít váše předplatné a hry. Vy doma stále také přístup ke všemu jen se vám doma nebudou už sdílet do podúčtu! 5x ročně můžete měnit domovskou konzoli. Tudíž i takto nadalku odebrat kamarádovi přístup a mít domovskou konzolí opět doma.

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pár nových poznatků:

Nákup klíčů je rozhodně nejlevnější a bez problémů z oblasti Argentina. Tam jsem nikdy neměl problém.

Občas  může být zajímavé i Turecko Tam už jsou problémy ! Prvně jsem měl za to že Microsoft blokuje pochybné Turecké VPN. Stránka redeem (uplatnění klíče) zobrazí při přístupu z Turecké VPN

Screenshot_2024-04-02-18-45-07-756_com.brave.browser.thumb.jpg.f37b30e4c7427c491d373739bdbd8a8d.jpg

Případně chyba po zadání kódu (i v CZ screen pro podporu Eneby):

IMG_20240401_044214.thumb.jpg.731402e1d8fa7840a95048e25a186705.jpg

 

Nákup z Eneba.com a otevřený ticket Odpověd do 2 hod mě sice odkázala na podporu Microsoftu, ale i navedla na řešení

IMG_20240401_044323.thumb.jpg.f01242fe071b4efdd9a6b7b79cbba75f.jpg

Řešením je změna lokace konzole v nastavení Microsoft účtu!  Poté je aktivace klíče pomocí VPN (program z Google Play: VPN Turkey) Funkční!

V úctě Microsoft - Můj profil - Země nebo oblast - změňte na Turecko

po aktivaci klíče klidně vraťte na CZ 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu