Korela_10 Odesláno Březen 26 Nahlásit Share Odesláno Březen 26 Jak mám dát aby mě následoval manžel když se mi zobrazuje pouze dárek?? Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 26 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 26 manžel není dárek??? Nechápu zadání:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 27 Nahlásit Share Odesláno Březen 27 To je dotaz z kavárny pro lobotomy nebo jak máme chápat dotaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Březen 29 Nahlásit Share Odesláno Březen 29 V 26. 3. 2024 at 9:29, Korela_10 napsal: Jak mám dát aby mě následoval manžel když se mi zobrazuje pouze dárek?? Dotaz na co ? Na nic ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.