jantur Odesláno Duben 16 Nahlásit Share Odesláno Duben 16 Ahojda bando, v této hře jde o to, uhádnout správně název videohry podle 3 (tří) indícií. Ten, kdo uhodne a je to potvrzeno, tak zadává. Začínáme zlehka: FPS-okultismus-lanovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 16 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16 Nikdo netuší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 16 Nahlásit Share Odesláno Duben 16 To bude určitě farcry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 16 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16 před 4 hodinami, werty napsal: To bude určitě farcry Si děláš prdel? Ne, není to Far Cry. hrad-okultismus-lanovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 17 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17 Jednodušší to být nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 17 Nahlásit Share Odesláno Duben 17 Tak už mě napadá jenom NHL, ty jsi na ty sporty majoo200 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 17 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17 před 9 minutami, werty napsal: Tak už mě napadá jenom NHL, ty jsi na ty sporty Ty si ocas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Duben 17 Nahlásit Share Odesláno Duben 17 Ne, je to Fifa. majoo200 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 17 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17 před 7 minutami, liborpoulik napsal: Ne, je to Fifa. Vidím, že pan snídal vtipnou kaši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 17 Nahlásit Share Odesláno Duben 17 Return to Castle Wolfenstein, můj odhad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 17 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17 Právě teď, Kamel napsal: Return to Castle Wolfenstein, můj odhad. Správně. Konečně validní odpověď. Zadávejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 17 Nahlásit Share Odesláno Duben 17 Streamer, drogy, zbraně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 17 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17 před 7 minutami, werty napsal: Streamer, drogy, zbraně Zadává Kamel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 17 Nahlásit Share Odesláno Duben 17 Jo ty mu vykáš.. Crashíčeq reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 18 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18 Kamel, zadejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 18 Nahlásit Share Odesláno Duben 18 Klidně mi tykej . Te voe, napadá mě Watch Dogs, ale nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 18 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18 Tak zadej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 18 Nahlásit Share Odesláno Duben 18 Vozejk, meč, kouzla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 18 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18 Vůbec netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 18 Nahlásit Share Odesláno Duben 18 řev-kobky-sever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 18 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18 Baldur´s Gate je asi blbost, že? A Skyrim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 18 Nahlásit Share Odesláno Duben 18 Yep, Skyrim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 18 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18 tropy-reportérka-FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 20 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20 rok vydání: 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 29 Nahlásit Share Odesláno Duben 29 Far Cry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.