jantur Odesláno Květen 7 Nahlásit Share Odesláno Květen 7 Ahoj bando, jaký máte názor na tenhle díl Bioshocku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 8 Nahlásit Share Odesláno Květen 8 Za mě se jedná o nejlepší díl. Předchozí mám rád taky, ale tenhlemě bavil nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 8 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8 A co tě tam bavilo nejvíc? Popřípadě můžeš nahodit odkaz na nějaký kvalitní walkthrough jak se Bioshock Infinite hraje. Myšleno na YouTube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 8 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8 nejlepší je myslím, si to za 50kč koupit a hrát. koukat jak nekdo hraje hru na youtube je celkem mimo. radsi koukej netflix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 8 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8 Já bych rád našel nějaký kvalitní walkthrough jak se Bioshock Infinite hraje, ale bez komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 9 Nahlásit Share Odesláno Květen 9 Zkus pohledat na YT, po těch 12 letech si už nedokážu vzpomenout, co mě na tom tehdy bavilo. Nejlepší máš jak píše Miráj, koupit a zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 9 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9 Před hodinou, Kamel napsal: Zkus pohledat na YT, po těch 12 letech si už nedokážu vzpomenout, co mě na tom tehdy bavilo. Nejlepší máš jak píše Miráj, koupit a zahrát. Uvidíme co najdu na YouTube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 10 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10 Asi zkouknu let's play od Agraeluse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 10 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10 jasny, ten to má bez keců:)) nebud marnej a zahraj si zo OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 10 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10 před 20 minutami, mirai_trunks napsal: jasny, ten to má bez keců:)) nebud marnej a zahraj si zo OMG Jo vlastně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 10 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10 Ale Agraelus má dobrý cancy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 10 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10 nemá. odpad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 10 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10 před 6 minutami, mirai_trunks napsal: nemá. odpad. Jak pro koho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 11 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11 před 15 hodinami, mirai_trunks napsal: nemá. odpad. Sto lidí, sto chutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 11 Nahlásit Share Odesláno Květen 11 Pokud jsi věkem rozmezí 10-15 let tak asi cajk...Pro nás 30-65+ je to sra nec. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 12 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12 Mám 36 a nepřijde mi to tak hrozné ty Agraelovy streamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 12 Nahlásit Share Odesláno Květen 12 Nejde o fyzický věk. Dohromady s planktonem nemáte ani občanku okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 18 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18 V 12. 5. 2024 at 11:50, werty napsal: Nejde o fyzický věk. Dohromady s planktonem nemáte ani občanku @werty: Neser boha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.