jantur Odesláno Květen 8 Nahlásit Share Odesláno Květen 8 Jakožto člověk, co má možnost si zvolit si koupit nový PC, bych byl rád kdyby mi někdo složil sestavu, která by vydržela i na hraní Crysis na super fps a teď nového Kingdom Come: Deliverance 2. V compech se už dlouhou dobu neorientuju. Maximální budget je 40 000 CZK. Ještě bych chtěl poděkovat všem kteří mi pomůžete se skládáním nového PCdla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 8 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8 Vávra psal, že mu na novem pc jede kcd2 na 4k@60. Má ryzen 7950x3d a rtx 4080ti, tedy jen za cpu a gpu cca 45k. Tedy PC gejming bych opustil a poridil los consolos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 9 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9 Los consolos neumím ovládat. A učit se los consolos nechci, jsem WSAD man. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 10 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10 Učit starého psa novým kouskům nenaučíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 13 Nahlásit Share Odesláno Květen 13 No vidíš a ono to ovládání na konzolích je otázka týdne a budeš si blahem chrochtat. Celkově se tu jedou spíše konzole. Stárneme a chceme pohodlí a většina osazenstva po šichtě se rozvalí u TV, vezme dualsense a hraje dokud ho rodina nevyžene. miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 13 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13 Tak tak, což většinou je tak za 30 minut max hodinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 13 Nahlásit Share Odesláno Květen 13 Za 14k si kup PS5. Jestli chceš PC, tak 40k je dneska málo. Minimum je tak 60k a to máš jen za bednu, jestli nemáš monitor a další serepetičky, tak to máš tak 70-80k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 13 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13 Já jsem prostě PC master race. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 13 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13 Proč tu někdo nesložíte PC z Alzy, či nějakého jiného e-shopu??? Všichni do mě cpete los consolos ale k nim se nesnížím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 13 Nahlásit Share Odesláno Květen 13 A co máš teď za PC, nešel by nějak upgradovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 14 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14 PC už nemám, mám notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Květen 14 Nahlásit Share Odesláno Květen 14 nám se omlouvat nemusíš...hlavně se nesnižuj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 14 Nahlásit Share Odesláno Květen 14 Proč tu do tebe cpeme konzole? Stačí si přečíst hlavičku stránky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 14 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14 před 2 hodinami, Kamel napsal: Proč tu do tebe cpeme konzole? Stačí si přečíst hlavičku stránky Jsem prostě PC master race a těžko mě předěláte na los consolos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Květen 14 Nahlásit Share Odesláno Květen 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 14 Nahlásit Share Odesláno Květen 14 před 19 hodinami, mirai_trunks napsal: Tak tak, což většinou je tak za 30 minut max hodinku A vic to stejne cloveka nebavi Nejhorsi je, kdyz ma na hrani cas a nema chut Coz se mi stava uz delsi dobu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 14 Nahlásit Share Odesláno Květen 14 Já třeba krom těch retrokonzolek nezapl velkou konzoli od ledna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 14 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14 Oba jste v herním přechodu:) já si rád zahraju když je nato čas a příležitost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 14 Nahlásit Share Odesláno Květen 14 U mě je velký problém v nechuti do her, co aktuálně vycházejí, prostě mě nebaví. Poslední hru, co sem zapnul je Hogwarts Legacy a to je za mě stále nejlepší loňská hra :D. petrhopa a mirai_trunks reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Květen 14 Nahlásit Share Odesláno Květen 14 u mne je to samý-ty hry jsou většinou o tom že máš někam doběhnout..něco zmáčknout či zabít. a tak pořád dokola....sice pořád hraji ale tu jiskru a nadšení dávno odvál čas....to u mne nebývalo že se někdy vyloženě do hraní musím nutit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Květen 14 Nahlásit Share Odesláno Květen 14 před 5 hodinami, jantur napsal: Jsem prostě PC master race a těžko mě předěláte na los consolos. Tak si nadi jakesik PC Forum třebas tudik to https://pc-help.cnews.cz/ tam by ti mněl ijakesik pc poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 14 Nahlásit Share Odesláno Květen 14 Však co řešíš, 5800X3D + RTX 4070 nebo nějakou od AMD. Do 40k se dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 14 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14 před 8 minutami, werty napsal: Však co řešíš, 5800X3D + RTX 4070 nebo nějakou od AMD. Do 40k se dá. Já myslím že je 40k dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 14 Nahlásit Share Odesláno Květen 14 Poskládej si to na alze a pošli to sem k přezkoumání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 14 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14 před 15 minutami, werty napsal: Poskládej si to na alze a pošli to sem k přezkoumání Vždyť jsem se zmínil, že se v PC nevyznám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.