LuFa1468622644 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 hra je to bezvadná, ale arkádové ježdění nevím. Je to místama docela obtížné a na ty vteřinky se tam jezdí víc než dost. Jedeš, jedeš a u cíle zjištíš že nedosahuješ čas cos chtěl, tak restart a znova dokud neni zlato nebo střibro :) :wohow: Tak je to i u mě. Prostě i jako arkádový hráč jsem se GT5 přizpůsobil a musím říct, baví mě to čím dál víc. Už se zas těším na večer a nějaký ten závod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cypp Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 tak ja nevim jsem ted A-spec level 22, v expert mi chybi jedna zlata z toho zavodu s historickejma autama a pak ten posledni sampionat v extreme mam odjety to prvni na samy zlaty a nascary mam celkove bronz a tedka se vubec nemuzu hnout, aut mam asi 90, ale prodavat se mi je nechce, prachy mam cca milion a abych ujel zbivajici zavody tak potrebuju auto aspon za 5 mega, tak me to nejak prestalo bavit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sykys Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 tak ja nevimjsem ted A-spec level 22, v expert mi chybi jedna zlata z toho zavodu s historickejma autama a pak ten posledni sampionat v extreme mam odjety to prvni na samy zlaty a nascary mam celkove bronz a tedka se vubec nemuzu hnout, aut mam asi 90, ale prodavat se mi je nechce, prachy mam cca milion a abych ujel zbivajici zavody tak potrebuju auto aspon za 5 mega, tak me to nejak prestalo bavit :-( do levelu 50 je ještě daleko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Ok, díky pánové, jdu do toho :) Už se těším, někdy dáme závod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 LegionCZE -Na GT5 jsem se nechal zlákat délkou vývoje (5let) a také ohlasama a s GT5 určitě neuděláš chybu, peníze nevyhodíš. Jsem arcadový hráč, což znamená /moc nepřemejšlej, bav se/. Hry se závodní tematikou jsem nikdy moc nepreferoval, spíš bojovky atd. Sega megadrive hry apod. PS3 jsem koupil kvůli SSF4, ale teď jen jezdim GT5 na volantu driving force GT na kerej jsem se taky nechal zlákat :D. Řidič ve skutečnosti nejsem, ale to co se děje na obrazovce v GT5 je neskutečný, klobouk dolů vývojářům. Myslím, že stojí za to koupit PS3 jen kvůli GT5. A věř tomu, že takových her moc není :D. Já bych ohodnotil tuhle hru 95% těch 5% bych dal nedodělkům. Ale myslím, že většiny nedodělků si ani nevšimneš v tý hratelnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Tak je to i u mě. Prostě i jako arkádový hráč jsem se GT5 přizpůsobil a musím říct, baví mě to čím dál víc. Už se zas těším na večer a nějaký ten závod. jo ted jsem restartoval závod asi 20x, ale furt mě to baví, vím že jen tak ten okruh newodjedu, ted se bavím tím, jak nejdýl na něm vydržím bez nehody na 4 pozici :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svikruha Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 no hra dobrý ale ty prachy za auta ja 20 000 000 za něktré kousky no to je téměř nemožné ale povedlo se jim to kurna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Tak po tydennim hrani musim rict jen jedno: BOMBAAAA :D Naprosto to splnilo moje ocekavani, i kdyz treba vcera vecer sem malem rozsekal gamepad na milion kousku kdyz sem delal vsechny tri casti Top Gear special eventu na zlato :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Přidejte se na facebookovskou stránku... Dnes večer bude závod. http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/GT5-CZ-championship/140032286050265 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Ten FOTO Travel je prostě božskej, 2h utečou, že člověk ani neví jak :D fakt povedená část hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biturb Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 tak konecne jsem si splnil sen a GT5 je doma, sice zatim jen na 23" full hd monitoru a na logitech ex, ale aspon ze tak.. nechapu ale proc ve hre neni modla typu BMW E30, Audi Guattro, S1, .... doufam ze se casem auta budou doplnovat o dalsi a dalsi... jak koukam na FWM 3 a videjka s E30 M3, tak mi to rve srdce:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 ahoj kluci .. A-spec mam po vcerejsku na 5lvl ale nejde mi v B-spec udelat vic nez jeden jezdec. Pak kdyz se chci prihlasit do zavodu, tak mi to napise, ze mam nedosatek jezdcu pro zavod. Nevite, jak pridelat dalsiho pilota do B-Spec- Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 moje blbost .. mel jsem ho daneho online a proto mi ho nechtelo vzit do zavodu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 tak konecne jsem si splnil sen a GT5 je doma, sice zatim jen na 23" full hd monitoru a na logitech ex, ale aspon ze tak..nechapu ale proc ve hre neni modla typu BMW E30, Audi Guattro, S1, .... doufam ze se casem auta budou doplnovat o dalsi a dalsi... jak koukam na FWM 3 a videjka s E30 M3, tak mi to rve srdce:( Šmarjá, ona tam není E30? Přišli o jednoho zákazníka:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Ahoj, bude vecer nejakej zavod? Mohl bych tak ve 22:00 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biturb Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 doufam ze vydaji nejaky doplnovaci patche casem.. a ze pribydou auta.. hlane tu E30ku bych potreboval aby se mi lepe zilo:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Zdravím. Nemá někdo fakt dobrýho závoďáckýho veterána? Potřebuju ho na expert series. Je třeba auta 1979 a starší. Že byste mě ho někdo jakoby dal a já bych ho pak vrátil zpátky. Díky. Georgepr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 na tricu taky cekam uz od prvniho dilu a porad nic :-( ale stara 2002 turbo tam je kurnik tak nevim proc se ty e30 porad "bojej" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 ja taky čekám na veterány, ale v bazaru zatím nic .. nemůžu dokončit ten beginner challenge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 kdo si chce poradne zajezdit online tak at zkusi GTarena.cz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 hele jak je to stim top gear okruhem muzu si dat splitscrean na tom okruhu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Zdravím. Nemá někdo fakt dobrýho závoďáckýho veterána? Potřebuju ho na expert series. Je třeba auta 1979 a starší. Že byste mě ho někdo jakoby dal a já bych ho pak vrátil zpátky. Díky.Georgepr to si můžeš od někoho vypůjčit auto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 to si můžeš od někoho vypůjčit auto ? ano můžeš si posílat auta, taky bych nějaký potřeboval, udělal jsem dva a každý zatim není konkurence schopný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 chci se zeptat jezdim zavody v extreme ale ted nemužu se pohnout poteboval bych aspon 5 mega abych si mohl koupit naky dobry auto ale mam jen 1 mega jak se mam k tomu dopracovat to mam jezdit porad dokola naky zavody aby nahrabal prachy? to mě moc nelaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 stelon ... bohuzel musis jezdit dokola to same a vydelavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.