jirka71 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Nedá.Musíš to odjet s gran turismo formulí.Je potřeba si pohrát s nastavením :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Jelikož se šampionáty 12-champion zrušili pokusíme se zorganizovat šampionáty nové. GT5 - CZ championship Měl by někdo zájem zajezdit šampionát? Prý už nikdo nechce... http://gt5cz.webnode.cz/ Nové stránky. Pošlete mi email pro registraci. (kontakt na stránkách) Dík Jinak se můžeme domluvit i tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Spise by jsem privital se HROMADNE domluvit na FREE jizde, kde by byli jen lidi z tohoto fora. Poklabosit po HANDSFREE a zajezdit si BEZ STRESU... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Mám stejný názor jako sejvi vzít si svoje oblíbený auto a jentak si jezdit,bourat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Souhlasim se Sejvim: Mohli bysme udělat třeba rychlost startu - seřadit se a na povel vyrazit apod apod :)) Prostě si zajezdit na pohodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Souhlasim se Sejvim: Mohli bysme udělat třeba rychlost startu - seřadit se a na povel vyrazit apod apod :)) Prostě si zajezdit na pohodu :D Tak kdyby se použil red bull. Tak ostatní auta jsou šneci. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Souhlasim se Sejvim: Mohli bysme udělat třeba rychlost startu - seřadit se a na povel vyrazit apod apod :)) Prostě si zajezdit na pohodu :D Budeš jezdit s Mustangem, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amalka271 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 a jak tedy nastavit tu formulu v abs atd prosím poradte díky zapomoc pokud někdo poradí díky předem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubike176 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Možna sa to tu preberalo ale neviem nikde najsť ako hrať hru on line v návode je že v zakladnej ponuke je online race hned vedla arcade ale neni je tu nejaky návod ako sa k tomu dopracovať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Tak kdyby se použil red bull. Tak ostatní auta jsou šneci. :-) pátek 21:00? sobota 21:00? Sem docela zvědavej kdo s tebou v tomhle čase bude jezdit. A s tim Red Bullem se neoháněj, ale když už jsi si ho koupil, tak se ti nedivím že s ním chceš jezdit co nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Kluci dame dnes tedy tu FREE jizdu ONLINE, jen lidi z tohoto fora...? Co dnes ve 21:00h nebo 22:00h? Pokecame po HANDSFRE a zajezdime, vyblbneme se... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Tak kdyby se použil red bull. Tak ostatní auta jsou šneci. :-) Red Bulla tu moc lidí asi nemá, takže je zakázanej :D Budeš jezdit s Mustangem, ne? :D No, poodle toho, co mi pošleš :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Možna sa to tu preberalo ale neviem nikde najsť ako hrať hru on line v návode je že v zakladnej ponuke je online race hned vedla arcade ale neni je tu nejaky návod ako sa k tomu dopracovať ? Online je v GT módu... Kluci dame dnes tedy tu FREE jizdu ONLINE, jen lidi z tohoto fora...? Co dnes ve 21:00h nebo 22:00h? Pokecame po HANDSFRE a zajezdime, vyblbneme se... ;) Taky bych zajel, ale asi o něco dřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Mám problém a prosím o radu mám novou PS3 s 320 diskem a ze své původní(FAT) jsem si udělal zálohu na externí disk včera jsem vše přeinstaloval a dal instalovat GT5 dnes ráno jsem to pustil jdu do menu save se načetl (mám 86% Hry a licence vše na zlato ) tak jsem si oddechl že je vše OK ale není v garáži se mě u některých aut nezobrazují ty úvodní ikonky pak je tam jen prázdný obdelník s názvem auta mám to cca u 50 aut ze 160 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 v garáži se mě u některých aut nezobrazují ty úvodní ikonky pak je tam jen prázdný obdelník s názvem auta mám to cca u 50 aut ze 160 . Pokud tam nějaká je tak smaž instalačku (nebo ty data co tam ohledně hry máš, nemyslím save) nebo máš zaprasenej disk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Já ti asi neporadim v GT5 mam asi 4 auta xD a takovi šunky :-D Skusim se nekoho zeptat s kamosu třeba se jim to stalo taky. lol ty mu neporadíš a napíšeš mu to? ty asi žiješ jinde vid? tak když něco nevim tak to nepíšu ne. tohle by tu mohl napsat každý hele já nevim já ti neporadim mám jen 4 auta. spamer jak krava. jinak porsacku zkus vycistit cache. v GT a nebo reinstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porsacek Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 PS3 mělo uplně čistej disk . No právě že jsem to musel vše instalovat znova včetně updatu 604 MB . Otestuji smazat ty cache (kde to najdu v nastavení je možnost i reinstalace ) Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 PS3 mělo uplně čistej disk . No právě že jsem to musel vše instalovat znova včetně updatu 604 MB . Otestuji smazat ty cache (kde to najdu v nastavení je možnost i reinstalace ) Předem dík v options v gt tam je je clear cache nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Ahoj závodníci, je tady už nějaký nadšenec který má z GT5 platinovou trofej ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Ha ha....já mám s mojí frekvencí závodění problém udělat na gold i ty základní. Osobně mám pocit, že GT je opravdu dělané na volant....ta přesnost a reakce na ovladači chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 pátek 21:00? sobota 21:00? Sem docela zvědavej kdo s tebou v tomhle čase bude jezdit.A s tim Red Bullem se neoháněj, ale když už jsi si ho koupil, tak se ti nedivím že s ním chceš jezdit co nejvíc. Asi nikdo jezdit nebude, no všichni budou sedět jinde než u konzole. Redbula jsem si sice koupil, ale jednoho jsem získal za výměnu s Američanem. Chtěl Artu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amalka271 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 jen dotaz zdali se dá někde získat to escudo v závodech či v bazaru díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Dá se koupit za necelý dva miliony v bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Red Bulla tu moc lidí asi nemá, takže je zakázanej :DNo, poodle toho, co mi pošleš :D:D Co takhle jezdit s obycejnyma autama smaozrejme vylepseni je na kazdym ale vypustil by jsem uplne super rally auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amalka271 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Dá se koupit za necelý dva miliony v bazaru jo ale nenašel jsem v online a ani v tom offline bazaru prosím porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.