Carl Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 v tuning shopu ale ne všechny auta se daj upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Třeba Red Bull x2010 mi upravit nejde, ale ono to ani není potřeba. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 To jo ale chtělo by to napsat nejaky seznam aut ktera jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Je jich většina. Můj Bspec závodník (level 11) jezdí s Red Bullem rychleji než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tak ted váhám májm si koupit 787B RACE CAR ´91 je to Mazda 870 koni váha 800 kg vypadá lákavě potřebuju na dokončení závodů a GT3000 mě už netačí :-) Poradte co je nejlepsi k zakoupeni u prodejcu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 V jednom závodě dostaneš Minoltu. která je podobná. Můžu ti jí i půjčit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 mazdu 787 doporucuju je hodne dobra ale uz s ni musi clovek opatrne hned jde zadkem napred :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 V jednom závodě dostaneš Minoltu. která je podobná. Můžu ti jí i půjčit. Ahoj, pokud mě ji půjčíš budu rád :-) Mám auto 3000GT Mitsubichi a odjezdil jsem s nim opravdu skoro vše ale ted už se to nedá protože ty race car jsou nadupaný, rychlý a vyvážený předjedou mě jak na rovince tak v zatáčce a to se už nedá ani vyladit což navíc ani moc neumím. Něco sem se naučil tady http://www.gt5-tuning.com/index.php?title=Category:Models ale většinou mě to přijde tak že defoultní nastavení jede nejlépe. Pomáhám si pouze převodovkou, druhem kol, nastavením brzd a přítlačným křídlem když je k dispozici. co se týká tlumíčů jako hustota suspenze a geometrie to nejak nechapu. Taky mě mrzí že tu není jedna věc, byl jsem zvyklý si v předchozích dílech zajet před závodem takzvaný speedtest díky kterému jsem si nastavoval auto a navíc se podle zajetého času umístil na startovní pozici. Ted když si chci zajet šampionat kde je třeba 5 závodu se to zpaměni moc nastavovat taky neda :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Jak si upravím vzled svýho auta?Třeba spoilery,mračítka,křídla,neony,atd ???Jde to?A ještě - proč mě při on-line závodech vyhozujou ze závodu? díky moc Takova oranzova ikonka v gt modu, tusim maintance and repears. Jinak je to simulator, na co by na zavodnim aute byly mracitka a neony nevim :D Vsechny dily jdou pouze na premium auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Já se zeptám v A-specu 24hod. se musí odjed normálně natvrdo sám celý závod 24hod.? :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Já se zeptám v A-specu 24hod. se musí odjed normálně natvrdo sám celý závod 24hod.?:thanks: Nemusíš sám, pozvi si nějaké kamarády a střídejte se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Nemusíš sám, pozvi si nějaké kamarády a střídejte se :-) Myslim ze BigMike mel namysli,jestli se to da ulozit behem zavodu ? nebo to musis odjet cele v kuse.A pokud ne,tak me to zajima :D nevite nekdo jak na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Ve GT4 jsem jel vždycky od rána do večera (samozřejmě pauzy na formality) a na noc dal B-spec a ráno zase rychle napravoval co ten blb spáchal. Tak jestli to jde tak v 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick8 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 asi jsem blbej ale jak se pujcuji auta? a nejake rady pro novacka v teto hre? dnes jsem si ji prinesl domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 V Gt life dáš Comunity, vybereš kamaráda, dáš gift, garage a vybereš auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Ve GT4 jsem jel vždycky od rána do večera (samozřejmě pauzy na formality) a na noc dal B-spec a ráno zase rychle napravoval co ten blb spáchal. Tak jestli to jde tak v 5? nejde ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Projizdim car list a v tyhle hre normalne neni Lamborghini Diablo ani ve standard ani v premium verzi......jen naka zavodni upravena verze a jeste standard, hlavne ze tam je tuna ruznejch hond a mazd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Projizdim car list a v tyhle hre normalne neni Lamborghini Diablo ani ve standard ani v premium verzi......jen naka zavodni upravena verze a jeste standard, hlavne ze tam je tuna ruznejch hond a mazd.... jo jo, v premium car je fakt spousta BEZCENÝCH aut, ale zase jsou pěkně udělané, ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Tak sem si koupil formuli gran turismo a to je fakt mazec sice stala skoro 5 MEGA ale vyplatilo se :-) Jo a přidám něco pro ty kdo chce nastavovat auto na závody a neví jak na to zde jsou základsy na závody pro každé auto ;-) http://www.gt5-tuning.com/index.php?title=Category:Models Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 mé druhé jméno bude asi blesk, protože až teď jsem zjistil, že ty Seasonal Event jsou časově omezené, včera jsem chtěl odjet ten první závod s fiátkem ale už byl pryč, alespoň že tam jsou nové, pokud to budou nadale po týdnu obměnovat, tak je to zajímavý zdroj peněz a hlavně xp bodů .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ahoj, mám problém s GT5 když zapnu hru přes GAIA MANAGER (FW 3.41) tak hra se spustí vše je ok ale když chci jít do hry tak trasa se pořád načítá a načítá až má "100%" ale furt načítá, když chci hru vypnout nic prostě se to celý sekne ale GT furt nčítá, ledka HDD nebliká ... neví pls někdo čím to je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ahoj, mám problém s GT5 když zapnu hru přes GAIA MANAGER (FW 3.41) tak hra se spustí vše je ok ale když chci jít do hry tak trasa se pořád načítá a načítá až má "100%" ale furt načítá, když chci hru vypnout nic prostě se to celý sekne ale GT furt nčítá, ledka HDD nebliká ... neví pls někdo čím to je ?? co zkusit originál, tam se ti to nestane ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ahoj, mám problém s GT5 když zapnu hru přes GAIA MANAGER (FW 3.41) tak hra se spustí vše je ok ale když chci jít do hry tak trasa se pořád načítá a načítá až má "100%" ale furt načítá, když chci hru vypnout nic prostě se to celý sekne ale GT furt nčítá, ledka HDD nebliká ... neví pls někdo čím to je ?? Pirátění se nevyplácí no.. to je karma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ahoj, mám problém s GT5 když zapnu hru přes GAIA MANAGER (FW 3.41) tak hra se spustí vše je ok ale když chci jít do hry tak trasa se pořád načítá a načítá až má "100%" ale furt načítá, když chci hru vypnout nic prostě se to celý sekne ale GT furt nčítá, ledka HDD nebliká ... neví pls někdo čím to je ?? Aktualizij si fw na 3.50 to je minimalni fw pro spusteni GT5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 tak nic no děkuju za rady, mimo jardy je to tu koukám samej SONY FANBOY ... (mám přes 30 her origo a JB jen zkoušení her, jestli za to stojí nebo !!! ), to jarda... : to nepomůže hra běží i na 3.41 s patchem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.