redroker Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 Nevím jestli se tu už někdo na to neptal,ale nechce se mi procházet 200 stránek. V GT4 se téměř ve všech závodech opotřebovávali pneu, v některých bylo možné zajet do boxů. Jsem v GT5 asi na odehraných 20% a ještě jsem na to nenarazil. Je to ve hře vůbec? Mám dojem, že jsem před lety viděl nějaký screen, kde auta zajížděli do boxů. Citovat
lucas_71468624754 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 Ahoj, chci se zeptat jak zíslat zpět volkswagen lupo, potřebuju ho k projetí lupo car racing a už jsem se ho zbavil. Nikdo ho totiž nemůžu sehnat? Citovat
Danny1998CZ Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 Ahoj,chci se zeptat jak zíslat zpět volkswagen lupo, potřebuju ho k projetí lupo car racing a už jsem se ho zbavil. Nikdo ho totiž nemůžu sehnat? Jedině v bazaru, nebo, že by ti ho někdo ochotně zapůjčil. Citovat
lucas_71468624754 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 do bazaru se dívam pravidelně a nic Citovat
Srig Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2011 Nevím jestli se tu už někdo na to neptal,ale nechce se mi procházet 200 stránek. V GT4 se téměř ve všech závodech opotřebovávali pneu, v některých bylo možné zajet do boxů. Jsem v GT5 asi na odehraných 20% a ještě jsem na to nenarazil. Je to ve hře vůbec? Mám dojem, že jsem před lety viděl nějaký screen, kde auta zajížděli do boxů. V Endurace závodech musíš jezdit pro benzín a výměnu pneu. Citovat
jindra77 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj, tak jsem se konečně prokousal do mého vysněného 30lv a jezdim red bull race, ale to auto asi nevyhraju, ten čas je fakt nízký, auto jezdí excelentně, jen to neudržim na trati abych nebyl hned diskvalifikovanej , nebo nestíhám čas, jsem jelito a nejde mi to. Asi budu muset našetřit 20mega a mohl si ho koupit ..... (Nenajde se dobrá duše, která by mi poslala dárek s X1 ?) - nabídnu komplet chrome line edici ... Citovat
Srig Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Já o tom zauvažuju. :) Co je v té edici? Citovat
duffy Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj jak provádíte zálohu save game data hry GT5.Save data hry gt5 mi na flasku nejdou zkopírovat jsou zamčeny.Děkuji za odpověd Víta Citovat
porsacek Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj Jindro to nezní vůbec špatně včera jsem to odjel na bronz a mám v barvách Redbullu a mám tě v přátelích tak ti ho večer pošlu . Zatím Honza Citovat
Rash182 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 duffy: to je divny melo by to normalne jit.. v XMB najed na game/saved data pak najdi slozku gran turismo 5, otevri, dej trojuhelnik a copy Citovat
Lantos Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj jak provádíte zálohu save game data hry GT5.Save data hry gt5 mi na flasku nejdou zkopírovat jsou zamčeny.Děkuji za odpověd Víta Musíš mít stažený update, v základním GT5 to nejde. Citovat
Batista123654 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj, tak jsem se konečně prokousal do mého vysněného 30lv a jezdim red bull race, ale to auto asi nevyhraju, ten čas je fakt nízký, auto jezdí excelentně, jen to neudržim na trati abych nebyl hned diskvalifikovanej , nebo nestíhám čas, jsem jelito a nejde mi to. Asi budu muset našetřit 20mega a mohl si ho koupit ..... (Nenajde se dobrá duše, která by mi poslala dárek s X1 ?) - nabídnu komplet chrome line edici ... Ahoj. Já nabízím jakéhokoliv redbulla. Jsou tři. Ten modrý X2010 Vettlel, oranžový X2010, černý X2010 Prototype (Carbonový) Tu chrome edici bych si taky moc přál. Dík Můj nick: georgepr Citovat
trotlos Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 chrom line a stealth auta ze spesl edici nejdou darovat uz jsem to tady nekde psal. Citovat
Michal Veselý Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj, no kdybys měl jednoho red bulla navíc tak bych taky neodmítl... :-) jinak moc děkuji jindra77 za cenné rady.... můj nick: simir18 Citovat
jindra77 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj, no kdybys měl jednoho red bulla navíc tak bych taky neodmítl... :-) jinak moc děkuji jindra77 za cenné rady....můj nick: simir18 kdyby jsi něco potřeboval, máš na mě číslo .... Citovat
Patriot1979 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 Dnes jsem jsem dojezdil license na zlato.Na palci pravé ruky jsem stratil cit, ale stálo to za to! Super license se mi zdála nejednoduší. Citovat
jindra77 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 chrom line a stealth auta ze spesl edici nejdou darovat uz jsem to tady nekde psal. ale jdou, může si je ode mě sosnout z PSN účtu ..... Citovat
Batista123654 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 ale jdou, může si je ode mě sosnout z PSN účtu ..... Takže redeem code, nemáš, co? Nevadí Citovat
trotlos Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 jindra77: to jo ale to neni "darovat" ktere hra nabizi a preci tim prijdes o slot nebo to v tomhle pripade neplati? Citovat
jindra77 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Tak už to mám vyřešené, chromeline mohu dát kolikrát chci, prostě to jde ... a nemusí se to sosat z psn ... Prostě když založím na mé ps3 nový účet a spustím na něm gt5 tak se tam přičtou chrome line, pak jen pošlu save s přihlašovacími údaji k tomu účtu a je to .... nevím jak je to možné ale když jsem to zkoušel takto s kamarádem, tak se mu ty chrome line objevily na všech jeho účtech, které má založené v ps3. Takže by to mělo jít ... "do nekonečna a ještě dál" .... Citovat
Xilias Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Kdysi psali ze bude DLC na GT5 neco s motorkama myslite ze je to pravda .. bylo by to zajimave .. sam sem zvedavy s cim prijdou .. .. Pochybuju ze budou chtet pres DLC doplnovat auta :D Citovat
dEvilps3 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 At tak ci onak,mam pocit ze se za ty dlc prohneme:-D Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat
Jardaplihal Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 K čemu vlastně slouží LCD (nemyslím drogu) :-) Osobně so myslím že se tím nějak regulují otáčky na nápravu ale nevím no... prostě fakt nevím můžete mě někdo blíže vysvětlit tyto pojmy? Drive-train Adjustable LSD (Front/Rear) - Initial Torque : -/5 - Acceleration Sensitivity : -/5 - Braking Sensitivity : -/8 Citovat
Kuliss9 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Moc pěkný měl jsem na PS3 špatný čas a při každém spuštění GT5 mi to hlásilo ať si ten čas změním na správný tak jsem ho dnes změnil podle internetu a zapnu GT5 a co nevidím? Najednou po mě gt chce vše nastavovat znovu tak mrknu do save data v xmb a tam místo savu z GT pouze hláška u toho save DATA OCCURUPTED Citovat
Josh_7_cz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Zdrar chlapi, vcera jsem si koupil PS3 s GT5 tak zatim se jen tak rozhlizim. Jen pro zacatek jen jednu priblblou otazku. Jak tady do podpisu dostanu tu tabulku s uspechy z GT5? Dikes Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.