Rutas Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tak plánuji jed 24h le mans, máte někdo zkušenosti? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 zdar všem má tu někdo založený online ježdění rád bych se přidal k Čechům a Slovákům ptž jezdit ze Španělama který neuměj anglicky to je na ♥♥♥♥♥ jo a nemám mikrofon jestli si pamatujete stačí jsem dát to číslo,který se tam dát zadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 :DAhoj, mě si taky klidně přidejte a napište mi GT5 abych věděl o koho jde. Ale nejčastěji jsem na Skypu: Meesha7891 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patriot1979 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Ahoj. Prosim o radu. Koupil jsem si SIGNATURE EDICI a v penezence je karta velikosti platebni karty a je na ni po setreni kod! Zkousel jsem ho pouzit na PLAYSTATION STORE ale tam je kod neplarny. Jen podotykam ze kody na bonusova auta fungovaly normalne. Tak prosim o radu kde kod uplatnit a co za nej zizkam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Mám pocit že to co s estíralo je ten kod k tomu aby si vyhrál realný mercedes sls amg?ale tahle akce uz vyprsela takze je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 karticku muzes hodit do popelnice byla to "vstupenka" do souteze o real MB jak pise mates ktera davno skoncila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guuk Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 taky mi kdyztak nekdo napiste jestli budete chtit zajezdit nebo jenom jestli byste nekomu chteli poslat nejaky auticka hezky :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 dotaz má cenu si kupovat celej dlc balík? za tech 325kc nebo kolik stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Prosímvás, uz me dost dlouho stve hudba....nejde tam nejak hodit vlastni, nebo to nejak nastavit, at je to trochu akcnejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bert007d Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Prosímvás, uz me dost dlouho stve hudba....nejde tam nejak hodit vlastni, nebo to nejak nastavit, at je to trochu akcnejsi? ...určitě ano, nacpi do PSka muziku jakou potřebuješ a potom v settingu u audia hry použijš volbu: User BGM a zvolíš... čau Bert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Tak prý se na nás chystá Gran turismo 5XL, podle games.cz, ale zatím nikdo moc neví o co přesně má jít. Na internetu jsem našel jen zmínky o tom, že by se mohlo jednat o kompletní GT5 se všemi DLC, které už se prodává v Japonsku pod názvem GT5 SPEC2.0 nebo jak přesně, tak 5XL by mělo být to samé pro západní trh. V koutku duše, ale doufám v něco mnohem zásadnější pro nás hráče GT než jen něco tak malého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Tak prý se na nás chystá Gran turismo 5XL, podle games.cz... Mohl bys dát link? Na games.cz to nemůžu najít, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Tak co je stím vánočním DLC?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 http://www.gtplanet.net/next-gran-turismo-5-update-coming-near-christmas/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 http://www.gtplanet.net/next-gran-turismo-5-update-coming-near-christmas/ To už jsem četl, ale kdy jako vyjde?? už je načase, ve středu ho tu chci mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Mám toyotu daitonu a jedu indy 500 a pořád mi odchází gumy, je to normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 http://www.gtplanet.net/next-gran-turismo-5-update-new-dlc-coming-december-20th/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 http://www.gtplanet.net/next-gran-turismo-5-update-new-dlc-coming-december-20th/ Teď jsem to sem chtěl hodit, ale DLC za se nic moc...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 ty jo ja jsem uneseny z tehle hry :) kdyz se na to divam tak se nemuzu dockat az rozbalim po stromeckem ps3 ktere jsem si sam obednal :D a zaparim tuhle super hru :) ..... jen sem se chtel zeptat co me vyjde lepsi koupim ve stejnem shopu ps3 + GT5 ( kvuli dobirce) a nebo jen koupit ps3 a to GT5 si stahnout pomoci toho psn schopu nebo jak se to jmenuje :) ... Dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBaron1468622797 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Tak to je zrovna kámen úrazu, já jsem provedl znovuzahoření mé PS3 po červeném světle smrti a to, co nešlo, teď jde, tzn. celá playstation ale nejde od té doby pro změnu BluRay mechanika, prostě umí jenom zasunout a vysunout placku ale jinak je mrtvá. Tak jsem PS3 chtěl prodat kámíkovi za 1.500 s tím, že mu koupím GT5 přes PSN ale GT5 KUWA NENÍ V NABÍDCE?!! Jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Tak to je zrovna kámen úrazu, já jsem provedl znovuzahoření mé PS3 po červeném světle smrti a to, co nešlo, teď jde, tzn. celá playstation ale nejde od té doby pro změnu BluRay mechanika, prostě umí jenom zasunout a vysunout placku ale jinak je mrtvá.Tak jsem PS3 chtěl prodat kámíkovi za 1.500 s tím, že mu koupím GT5 přes PSN ale GT5 KUWA NENÍ V NABÍDCE?!! Jakto? GT5 na STORU (PSN) neni a nebude, kvuli objemu dat. Dnesni cena na BD Disku je velmi prizniva, z druhe zuky za par korun o tom bych se ani nebavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBaron1468622797 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 GT5 na STORU (PSN) neni a nebude, kvuli objemu dat. Dnesni cena na BD Disku je velmi prizniva, z druhe zuky za par korun o tom bych se ani nebavil. Jo, to ale můj problém neřeší a kupovat každých dvaapůl roku novou PS3 se mi asi začne rychle zajídat, přestože GT mám fakt rád... Jinak na gtplanet už zveřejnili detaily o vánočním update GT5. Vypadá to že spousty přepracovaných chybějících originálních tratí z předchozích verzí (El Capitan, Midfield, Citta Di Aria, Costa Di Amalfi atd.) se asi jen tak nedočkáme: http://www.gtplanet.net/next-gran-turismo-5-update-new-dlc-coming-december-20th/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 ty vole vw R miluju škoda že jsem jí prodal neměl by ste jí někdo na výměnu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 jinak prosim vas, jak funguji auta v dlc. Koupim dlc a budu je mit automaticky v garazi anebo je jeste budu muset dodatecne koupit ve hre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Jo, to ale můj problém neřeší a kupovat každých dvaapůl roku novou PS3 se mi asi začne rychle zajídat, přestože GT mám fakt rád...Jinak na gtplanet už zveřejnili detaily o vánočním update GT5. Vypadá to že spousty přepracovaných chybějících originálních tratí z předchozích verzí (El Capitan, Midfield, Citta Di Aria, Costa Di Amalfi atd.) se asi jen tak nedočkáme: http://www.gtplanet.net/next-gran-turismo-5-update-new-dlc-coming-december-20th/ Tak si kup SLIMLKO to neni tolik poruchove, kdyz mas na to smulu tak si dokup prodlouzenou zaruky treba na 3 roky a mas to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.