Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo 5

AngerCZ

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Monitor ma vestavene stereo repro a hraji docela slusne. Ma jack 3.5mm zdirku, vyresil bych to kabelem jack konektor - 2x cinch zdirka. Slo by to, ze?

A reset zobrazeni se provadi zapnutim konzoly a pak dlouze podrzet, nez pipne? (PS3 slim 160GB, original FW 4.00)

Diky

Kabel DVI - HDMI jede bez problemu jel jsem dlouho na nej, mel jsem na tom monitor LCD, ktery nemel ani FULL HD, byl prepnuty do rozliseni 720p. Vse bezelo OK,

zvuk propojis pres CINCHe, musis to pustit do necoho no ma zesilovac.

Restart nastaveni ani neni potreba, normalne to staci zapnout, stejne mas nastavene rozliseni 572p pro CRT. Toto rozliseni normalne LCD sezere, a pak v MENU si vklidu vse nastavis jak potrebujes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za navod, funguje to! Jede mi to v rozliseni 1080p nebo i.....no a zvuk mam pres reprodukrory k pc Genius 5.1 :-) Zajima me jeste prosim jedna vec a nejen ta....jak si zazalohuju ulozene pozice ze hry na flashdisk? Jde o to, kdybych treba zmenil konzoli, nebo chtel formatovat disk, nebo chtel ulozene pozice prenest na jinou konzoli.

PS: Hru mam predinstalovanou v konzoli.

Dekuji.

Odkaz ke komentáři

Diky za navod, funguje to! Jede mi to v rozliseni 1080p nebo i.....no a zvuk mam pres reprodukrory k pc Genius 5.1 :-) Zajima me jeste prosim jedna vec a nejen ta....jak si zazalohuju ulozene pozice ze hry na flashdisk? Jde o to, kdybych treba zmenil konzoli, nebo chtel formatovat disk, nebo chtel ulozene pozice prenest na jinou konzoli.

PS: Hru mam predinstalovanou v konzoli.

Dekuji.

Velice jednoduše, v XMB si najedeš na Game > Saved Data Utility > vybereš GT5 > trojúhelník > copy > vybereš flashdisk na kterej chceš kopírovat.

Odkaz ke komentáři

DEEPTHROAT: No to mi prave nejde. Jde mi tam jen Copy to Play Station PLUS Storage upload nebo jak to je napsane.

EDIT: V GAME DATA UTILITY vubec kopirovat nejde, mam tam jenom delete a information.

V Save games utility PS3 je pouze copy -> upload to Play Station Plus.

Co s tim?

Odkaz ke komentáři

DAVIDL: Muj monitor nema HDMI ale pouze DV-I. Mam to pres redukci HDMI->DV-I, takze v monitoru je to zapojene do DV-I, tzn., ze zvuk z monitoru tam jit nemuze, protoze nema HDMI. Na monitoru je jen vstup audio 3.5mm jack....stejne to mam ale pres bedny od PC, taky je to slusne, akorat kabel z konzole navic no.

Odkaz ke komentáři

Mam ji naformatovanou na FT32, u fotek, hudby nebo videa se normalne zobrazuje, i v Game utilities, ale nejde to na ni nakopirovat....mozna to neumim. Nejde to ani s externim diskem, ktery se mi tam taky normalne zobrazi.

Game utilities ne (to jsou nainstalovana data ze hry) musíš najet na Save data utility, tam jsou uložené pozice

Odkaz ke komentáři

Mam ji naformatovanou na FT32, u fotek, hudby nebo videa se normalne zobrazuje, i v Game utilities, ale nejde to na ni nakopirovat....mozna to neumim. Nejde to ani s externim diskem, ktery se mi tam taky normalne zobrazi.

Zkus na flashce vytvořit složku PS3 a v ní složku SAVEDATA

Mě třeba vůbec nejde kopírovat nic na flashku ani z ní i když jí mám naformátovanou. Musím vždycky vypálit DVD-RW :-/

Zkus na flashce vytvořit složku PS3 a do ní složky VIDEO, MUSIC atd...

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo na půjčení auto s kterým bych zajel bez problémů Historic Cup v Expert módu (doufám, že to je v expert modu, nemám ted zaplý ps3). Mám pouze Jaguar XJ13 a s ním to za boha nemůžu dát :cry: (Na YT je plno videí kde to s tímto autem v pohodě dávají, ale já jsem asi lama a prostě to nedám. Nebo je to tím, že hraji pouze na gamepadu)

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo na půjčení auto s kterým bych zajel bez problémů Historic Cup v Expert módu (doufám, že to je v expert modu, nemám ted zaplý ps3). Mám pouze Jaguar XJ13 a s ním to za boha nemůžu dát :cry: (Na YT je plno videí kde to s tímto autem v pohodě dávají, ale já jsem asi lama a prostě to nedám. Nebo je to tím, že hraji pouze na gamepadu)
hahah, jenom Jaguar XJ13 :D lepší snad ani není..

Dá se to zajet s Toyotou 7 nebo s čápem 2J

Odkaz ke komentáři

Vytvoreni slozky PS3-->SAVEDATA nepomohlo. Porad mi ulozene pozice nejdou ulozit na flashdisk ani na ext.hdd.

Je tam tlacitko Copy+ a pak mi naskoci Online Storage, kliknu, naskoci mi Play Station Plus a chce to po me zaplatit za rok nebo za 90dni nejakou sluzbu.....to je nesmysl.

Mam strach, ze to bude firmwarem 4.00.

Poradte prosim.

Odkaz ke komentáři

@hornakradek: Teď jsem schválně zkoušel překopírovat můj save ze hry a v pohodě to šlo. Nemám sice teď po ruce flashku ani externí HDD, ale v pohodě jsem ho překopíroval do telefonu připojeného k PS3. Složka PS3 a SAVEDATA se mi v telefonu vytvořila automaticky. FW mám taky 4.00, takže tím to určitě nebude.

S tím Historic Cupem se ještě zkusím poprat, už jsem dojel s Jaguarem i třetí, tak to snad dříve či později dám :)

Odkaz ke komentáři

Vytvoreni slozky PS3-->SAVEDATA nepomohlo. Porad mi ulozene pozice nejdou ulozit na flashdisk ani na ext.hdd.

Je tam tlacitko Copy+ a pak mi naskoci Online Storage, kliknu, naskoci mi Play Station Plus a chce to po me zaplatit za rok nebo za 90dni nejakou sluzbu.....to je nesmysl.

Mam strach, ze to bude firmwarem 4.00.

Poradte prosim.

Nesnažíš se zkopírovat celou složku savů? Musíš to rozkliknout a zálohovat jednotlivý savy. Myslim si že to bude ono

edit Případně zmáčknout čtvereček a ono se to nebude řadit ve složkách ale po jednotlivých savech

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu